Vår Alla Hjärtans Dag

Hej fina ni! ♥♥♥

Så underbart härligt det är med en dag som Alla Hjärtans Dag i alla fall. Alltså, jag förstår om man kan tycka att en dag som Alla Hjärtans Dag suger om man t ex just separerat eller är den eviga singeln. Men en kompis skrev det så bra på Instagram. Kärlek kan ju vara så mycket mer. Kärleken till sina barn, en vän, sina föräldrar, ett syskon….. Jag känner personligen att vi inte kan få nog av dagar som idag. Är det inte vackert ändå? Att hylla kärleken….hur den än ser ut. Det där med att den är komersiell, ja det väljer man ju själv. Man behöver inte köpa en endaste pinal utan det kanske räcker med att bara vara extra kärleksfull och rar en sån här dag. Har man svårt att visa känslor t ex så kan en dag som denna vara en ypperlig dag att säga ”Jag älskar dig” eller ”Du betyder mycket för mig” till någon man håller av.

Alla Hjärtans Dag för vår del blev inte riktigt som det var planerat från början pga magsjuka. Jag har fått avboka lite och fixa o trixa. Istället har vår dag har varit slapp. Vi har verkligen inte gjort nånting alls. Milo har varit ute och lekt, han har också varit hos grannen så han har nog stumulerats ändå. Mina stora barn är inte så sugna på att komma hit när det är magsjuka in da house. Annars hade jag gärna gjort middag åt oss alla och fått krama lite på dom också. Fick i alla fall fina hjärtan skickade till mig via sociala medier och det värmer gott i hjärtat. ♥

IMG_6393 IMG_6394 IMG_6401 IMG_6409 IMG_6422

Jag har roat mig med att titta på katten när han tvättar sig. Jag kan tycka att det är så otroligt rogivande att titta på det. Det är som att titta på en brasa som brinner, eller nåt annat avslappnande. Sen är det så mysigt när han till slut kommer till ro och somnar sådär härligt bredvid mig. Ja du hårboll, ibland kan du reta gallfeber på mig med ditt springande ut och in om kvällarna och ständiga tjat om mat….men du är vår lilla familjemedlem som funnits hos oss i 8 hela år och vi älskar dig. ♥

IMG_6424 IMG_6428 IMG_6429 IMG_6430 IMG_6431 IMG_6432 ommålat_köksbord ommålat_köksbord_konst IMG_6435

Tog lite bilder på vårt köksbord nu också när det är helt klart. Nu är det lackat och klart och det blev precis så som jag önskat mig. Högblankt och annorlunda. Man blir faktiskt riktigt glad av bordet, det är en rejäl glädjespridare i vårt kök. Jag har t.o.m signerat köksbordet så det skulle bli som en riktig målning. Denna blir det dock lite jobbigt att frakta med sig. Haha… 😀

IMG_6475 IMG_6477

Vi har snugglat också. Snugglat betyder typ: Bara vara och hänga runt utan att göra nåt. Vi tittade på 6 avsnitt av Sofias Änglar. Blev både sorgsen och uppgiven men också väldigt glad och lycklig. Det programmet har verkligen allt. Tony alldeles lockig i håret och jag flåttig i håret. Ett härligt par. 🙂 Haha…. ska faktiskt hoppa in i duschen nu och tvätta håret. Jag försöker hålla mig till att tvätta håret 2 dagar i veckan så det inte ska torka ur så mycket. Använder mycket torrschampo, har ett superbra som jag tänkte tipsa om imorgon. Just idag har jag inte använt det…. inte slösa när man bara har snuggeldag ju. 😉  Men jag tillhör den som verkligen AVSKYR skitigt hår. Skulle jag kunna så skulle jag tvätta håret varje varje dag. Älskar nytvättat goddoftande hår!

Nähä, nu ska jag hoppa in i duschen här. Sedan blir det till att äta det vi lagade till lunch idag, det blev så mycket över. Jag har fått en orkidé och en påse bilar av min man idag. Precis vad jag önskade mig. 🙂 Vi sa att vi skulle fira vår 10 åringa förlovningsdag sådär härligt när vi åker ned till Ystad då magsjukan faktiskt kom och förstörde allt litegrann. 😉 Av mig har han fått massa ompyssling, kärlek och fina ord. Haha…. den som väntar på nåt gott ska få vänta lite till.

Berätta gärna hur ni HAR eller INTE HAR firat den här dagen?! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Vi firar inte alla hjärtans dag något speciellt alls. Där i mot har dagen varit himla mysig. Började dagen med kaffe halv sju. Vid åtta tog vi jycken på en härlig skogspromenad i en och halv timme. Var så härligt solen kom fram nysnö på marken vit och fräsch vindstilla och 4 minus. Fanns inget att klaga på. Och efter den långisen var det så gott med frukost när vi kom hem så QX galan på play. Sen gick jag till Apoteket som ”bjöd” på blodtrycks test i dag på alla hjärtans dag. Så då fick jag testa det och gratis är ju gott:-) testet skulle ha kostat 50 kr och jag ha handlade på Apoteket för 73 kr ha ha! Där efter köpte jag lire gott fikabröd och gick hem och fika med gubben. Sen blev det en film på det, och nu har vi just ätit en god hemmagjord soppa med vitlöksbröd gott. Har oxå gjort ingefärsshots. Så nu ska jag börja mina morgnar med en lite ”sup” ska vara himla nyttigt. Ja det var min alla hjärtans dag i det stora hela. Apropå katter. Har en katt som inte gör annat än att tjata om mat här oxå. Blir så trött på honom!! Men det värsta är han har aldrig någon sin rivit på soffan eller möbler över huvudtaget under sina 13-14 år. Men så köpte vi ny soffa för 14 dagar sedan och nu kommer jag svära! Katt fan! Har rivit sönder en bit på soffan och som pricken över i så spydde han i soffan oxå!!!! Så han ligger icke högt i kurs här hemma nu!!! Nya soffan man blir ju lätt deprimerad!! Nu ska jag ta ett fotbad. Ha en fortsatt mysig kväll!

Isa
Isa
Reply to  Kina
8 years ago

Jättetråkigt med nya soffan!
Men ville bara inflika att det inte alls är konstigt eller elakt av kissen.
Den luktar ju inte alls som hemma utan konstigt. Den måste självklart revirmärkas med kattens trygga doft…..inkräktarsoffa:)
Man kan hänga lite aluminiumfolie eller liknande läskigt ett litet tag om man står ut med det där katten gillar att klösa. Och erbjuda något bättre att klösa på istället. Kan också vara bra att gnugga en filt på katten och sedan lägga i soffan så finns hans lukt redan där.
Lycka till!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Vilken mysig dag! ♥

Kina
Kina
8 years ago

ps bordet blev så snyggt!!

Kina
Kina
8 years ago

ps bordet blev så snyggt!!

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Här har vi haft en lugn o mysig dag. Ända tills vi va på väg till svärmor på eftermiddagen där vi skulle bli bjudna på middag, då min 4 åriga son spyr ner halva bilen. Bara att vända och åka hem igen. Så fick kräkandet fortsätta här hemma ist. Inte kul alls… Blir nog ingen rolig natt iaf!
Kram kram på alla hjärtans dag!!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lindsie
8 years ago

Oh nooooo…. stackars liten! Finns ju inget hemskare. Krya krya! Kram

Lindsie
Lindsie
8 years ago

Här har vi haft en lugn o mysig dag. Ända tills vi va på väg till svärmor på eftermiddagen där vi skulle bli bjudna på middag, då min 4 åriga son spyr ner halva bilen. Bara att vända och åka hem igen. Så fick kräkandet fortsätta här hemma ist. Inte kul alls… Blir nog ingen rolig natt iaf!
Kram kram på alla hjärtans dag!!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lindsie
8 years ago

Oh nooooo…. stackars liten! Finns ju inget hemskare. Krya krya! Kram

Nästa inlägg

Alla hjärtans dag morgon

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x