En brakskit som skrämselpropaganda

Hej min vän! 

Jag har slagit mig ned i soffan för kvällen…. vet ni, det börjar kännas lite oroligt i magen. Bubbligt och jävligt. FAN! Tony hade ju ”rallykacksmagsjuka”, eller hade. Han är inte superkry än, går omkring och mår lite illa och så. Han har alltså inte kräkts, ”bara” mått lite illa sådär. Jag säger såhär, jag tar hellre ”rallykacksmagsjuka” än ”spymagsjuka”. Alla dagar i veckan alltså. Att spy är huj och ve, hemskt och så åt helsicke vidrigt så det finns inte ord.  Sen kan jag tycka att högre makter borde låta mig slippa att kräkas mer då jag ju spydde i 20 veckor och mådde spyilla i varje graviditet, under 3!!! graviditeter.

Men, jag som försöker lära mig att tänka mer positivt, tänker inte måla fan på väggen ännu. Hoppet är det sista som överger en ju, så är det. 🙂 Så håll gärna tummar för mig är ni snälla.

 

IMG_6494 IMG_6501

 

Tony knäppte av några bilder när jag satte mig i soffan efter jag tagit på  mig myskläder och satt och läste i mobilen. Lite lustigt är det när man blir ”tant” att jag numera måste ta av mig glasögonen när jag läser i mobilen. 🙂 Har ju progressiva linser men inga progressiva glasögon ännu. 🙂

IMG_6483

Idag är det ju lite sockeravgiftning som gäller. Med tanke på helgens godisfrossande så blev denna måndag en avgiftningsdag. Nu när jag äter mycket mindre socker i veckorna (och unnar mig lite på helgerna) så märker jag hur förgiftad man blir av socker. Alltså suget väcks till liv direkt och man får svårt att låta bli sockret ett par dagar. Idag var det vedervärdigt efter att jag åt mat. Jag var så godissugen så jag höll på att smälla av. Då kom jag på att jag ska göra en nyttig mugcake. Åt den här och sen var godissuget borta. Så jäkla grymt alltså. Imorgon ska du få receptet på den här kakan. Den är super verkligen!

IMG_6504 IMG_6505 IMG_6506

Här är det läxor som gäller. Tony satte sig med Milo och gjorde lite matte. Han är så sjukt duktig….min lilla ”bebis”. Hur kan han räkna liksom? Hur är det möjligt ens? Blir lika förundrad och förvånad varje gång. Den där skolan är ju bra fantastisk alltså! Ni vet väl att nuförtiden så är det så mycket som är annorlunda?! Liggande stolen t ex som man räknade division med finns inte längre. Eeeh say what? Så hur räknar man nu liksom? Jag har fått uppdaterat mig i flera omgångar med barnens skolgång. Minns första gången jag skulle hjälpa en av ungarna med division. Jag satte upp det i liggande stolen, glá i hågen och skulle minsann visa gabben  hur man räknar ”delat”. Han tittade på mig och ba:
”Eh, alltså….vad har du gjort för konstig grej där?” Jag fattade ingenting. Konstig grej? Är ungen helt blåst eller? Har han aldrig räknat division liksom? Eeeh….det var tydligen 125 år sen man slutade med liggande stolen. Den här mamman hade allt annat än uppdaterat sig.

IMG_6508

Ja, så medans Tony räknar matte med Milo står jag och gör så viktiga saker som knäpper selfies i spegeln. 🙂 Haha….närå, det gör jag faktiskt inte. Bara en gång då….

IMG_6512

Nä, jag sitter och bloggar här och dricker mitt gröna te. Det är så fasligt gott med dom där kolabitarna i alltså. Jag blir så himla kissnödig av grönt te bara. Tror att jag läst det nånstans att man kan bli det. Har hört att man höjer sin amnesomsättning också av att dricka grönt te. Vet inte om det stämmer, bara att jag kissar mycket mer av det.

Småkollar på Äntligen Hemma samtidigt som jag bloggar. Nu gör han det där ”slutpiffet” i programmet. Det där när dom fyller soffan med kuddar, lägger i ordning plädar, ställer in dekorationer av olika slag, ställer blommor i fönstren och tänder ljus. Alltså, jag skulle kunna titta på ett sånt program i TIMMAR. Just det där slutpiffet är helt fantastiskt. Tänk att få jobba som ”slutpiffare”. Bara piffa, dagarna i ända…. piffelipiffpiff. 😉 Ja jäklar.

Nä, nu ska jag vila lite. Vila min mage och hoppas att det bara är skrämselpropaganda. Egentligen är det bara en stor brakskit så är det bra sen. Det vore nåt det.

Nä, nu ska jag sluta svamla. Ibland är jag bara sugen på att svamla järnet, vill egentligen fortsätta men ska faktiskt behärska mig. Ha nu en fin kväll om vi inte hörs mer ikväll.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

26 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Nu tror jag alltså att du slog rekordet att skriva alltså 🙂 håller med dej om man nu måste få den där vidriga M-sjukan, så hellre sittandes på toastolen än knäböja över dej!! Hopps du slipper båda!!! 🙁 krya på maggen!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK fina! KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Över den skulle det stå och inte över dej!! 🙂 ha ha!

Kina
Kina
8 years ago

Nu tror jag alltså att du slog rekordet att skriva alltså 🙂 håller med dej om man nu måste få den där vidriga M-sjukan, så hellre sittandes på toastolen än knäböja över dej!! Hopps du slipper båda!!! 🙁 krya på maggen!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK fina! KRAM

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Hoppas du får vara frisk! Den där sjukan är en riktig mardröm, jag mår typ dåligt nu när jag läste ditt inlägg… Som om det skulle smitta genom nätet, kanske lite hypokondri hos mig med!
Jag gillar dina svamelinlägg, känns som man sitter och snickesnackar med en fin vän!!
Stor kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Blev tack och lov ingen magsjuka, inte nu i alla fall! Piiuuh…

KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Över den skulle det stå och inte över dej!! 🙂 ha ha!

Skåningen
Skåningen
8 years ago

DUUUU….jag väntar fortfarande på tipset om ett bra torrshampo,
jag har testat hur många som helst och blir aldrig riktigt nöjd. Jag är mörkhårig och tycker håret blir gråaktigt.
Hoppas det du ska tipsa om passar mig bättre.
Hälsningar Skåneland.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

Kommer om bara en liten stund! 🙂 Kram

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Hoppas du får vara frisk! Den där sjukan är en riktig mardröm, jag mår typ dåligt nu när jag läste ditt inlägg… Som om det skulle smitta genom nätet, kanske lite hypokondri hos mig med!
Jag gillar dina svamelinlägg, känns som man sitter och snickesnackar med en fin vän!!
Stor kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Blev tack och lov ingen magsjuka, inte nu i alla fall! Piiuuh…

KRAM

Katrin
Katrin
8 years ago

Kram på dig Nina!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
8 years ago

Skåningen
Skåningen
8 years ago

DUUUU….jag väntar fortfarande på tipset om ett bra torrshampo,
jag har testat hur många som helst och blir aldrig riktigt nöjd. Jag är mörkhårig och tycker håret blir gråaktigt.
Hoppas det du ska tipsa om passar mig bättre.
Hälsningar Skåneland.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

Kommer om bara en liten stund! 🙂 Kram

Jungfrumamma
8 years ago

Jag lyckas alltid åka på alla möjliga magsjukor! Varenda år och det är bara jag som blir smittad. Alltid.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jungfrumamma
8 years ago

Men nääää…stackars dig alltså! VIDRIGT!

Katrin
Katrin
8 years ago

Kram på dig Nina!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
8 years ago

Berit
Berit
8 years ago

Haha älskar när du svamlar iväg..känns liksom som man sitter och surrar med dig..är precis lika dan 🙂 Tror att det är en väldigt bra egenskap att kunna prata/skriva länge om ingenting!
Hoppas magen lugnat sig och att allt är ok med dig!
Förresten super tack för middags tipsen..de måste provas allihopa 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Haha…ja svammel är kul! 🙂

Vad kul att du gillade mattipsen. Riktigt goda allihopa också.

KRAM

Jungfrumamma
8 years ago

Jag lyckas alltid åka på alla möjliga magsjukor! Varenda år och det är bara jag som blir smittad. Alltid.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jungfrumamma
8 years ago

Men nääää…stackars dig alltså! VIDRIGT!

Berit
Berit
8 years ago

Haha älskar när du svamlar iväg..känns liksom som man sitter och surrar med dig..är precis lika dan 🙂 Tror att det är en väldigt bra egenskap att kunna prata/skriva länge om ingenting!
Hoppas magen lugnat sig och att allt är ok med dig!
Förresten super tack för middags tipsen..de måste provas allihopa 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Haha…ja svammel är kul! 🙂

Vad kul att du gillade mattipsen. Riktigt goda allihopa också.

KRAM

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x