Få 300 kr rabatt på matkasse från Mathem

Jag har en fetisch….

…läs om den längre ned i inlägget. 😉 Ni som vet att vi var med i Vardagspuls vet ju att vi handlade alldeles för ofta förut. Efter programmet så har vi blivit bättre på att ”veckohandla”. Jag har blivit bättre på att planera maten, men där finns fortfarande brister. Bristerna kallas prioritering och dålig fantasi. Det är så ofta som vi handlar samma samma saker. Helst med den ”magkost” som jag äter för min mage. När jag fick frågan om ett samarbete med Mathem tänkte jag först. Nääää, men hur ska det gå till? Jag som kör gluten och laktosfritt och familjen någon sån där halvfarts glutenfri kost. Gick in på deras hemsida och kollade hur det kunde se ut med en matkasse och recept. Såg då att det går ju för fasen hur bra som helst. Det finns ju massa Mathem funkar ju både som matkasse men också där man kan handla, alltså då pratar vi storhandla. Istället för att åka till affären mitt i smällkalla vintern med allt vad det innebär (klä på sig långkallingar, kliva ur mysdressen osv). Jag valde att klicka hem en MATKASSE. En färdigkomponerad matkasse med recept och hela baletten. Massor med härliga recept var det också just denna veckan. Perfekt när man har inspirationsbrist som jag har just nu. Det blir allt annat än samma sak med en matkasse! Matkassen kom hem till dörren, 19.30 i tisdags knackade en jättetrevlig ung kille på vår dörr och lämnade av all mat. Läste någonstans att man spar ca 4 timmar per vecka på att slippa handla. Alltså 4 timmar per vecka blir ju en hel del tid, räkna det på ett år!! I alla fall, det finns över 10,000 varor i butiken. Ett jättesortiment av ekologiskt dessutom.

IMG_6223 IMG_6224 IMG_6226

Jag tror att jag har en fetisch! Jag ÄLSKAR att plocka upp alla varor såhär på bordet. Det gör jag jätteofta. Så ställer jag ofta upp det sådär fint så man kan se allt. Sen rensar jag kylen och ställer in allt sådär perfekt. Hemma hos oss kan detta ske ungefär 1 gång per vecka, det är vad det tar att röra till hela kylen igen i vår familj. 🙂

Jag lagade ju ett recept efter matkassereceptet och det blev så vansinnigt gott! Lax med senapskräm och dillhirs. MUMMS! Hela familjen tyckte det var APGOTT! HÄR hittar du receptet.

Nu har du chansen att testa en matkasse från Mathem till kraftigt rabatterat pris. Den HÄR LÄNKEN tar dig till erbjudandet som ger dig 300 kr rabatt! Observera att du får 5 dagars mat för 4 personer. Räckte t.o.m till matlådor! 🙂

(I samarbete med Mathem)

2
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
8 years ago

ha ha ha jag kan vara likadan ibland, dock inte en gång i veckan.. men jag älskar att göra om, göra rätt, rätta till, hem, rum, kylskåp, hyllor.. det ska vara en sån jädrans ordning och reda här annars blir jag snurrig. 😀 Jag har allvarliga problem haha

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana
8 years ago

Ja men ellerhur?! Men jag tänker såhär, är det problem och störningar åt det där hållet är det ju bra. Det är värre när man blir en ”horder”…. börja samla saker upp till taket liksom! 🙂 Kram

Mia
Mia
8 years ago

Men åå vad jag önskar att jag med kunde handlat sådär! Men vilken kedja man än provar på står det bara ” vi levererar tyvärr inte till ert område” 😀 Fast egentligen är det ju vi som bor en bit ifrån alla affärer som verkligen skulle va hjälpa av en sån här service 😉

Grattis i efterskott till er förlovningsdag! Som vanligt kunde jag inte kommentera från mobilen så det fick bli lite sent ist 😉

Hoppas ni får en härlig måndag och slipper magsjukan på övriga familjen!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

TACK! ♥

Sådär är det för min mamma och pappa också. Vi bor ju inne i stan så de har faktiskt tagit sin leverans hem till oss istället. Visst, lite bök och stök är det ju men som mamma säger, jag åker ju hellre förbi hos er och hämtar 2 kassar mat än att man måste in på affären sent efter jobbet. Tycker verkligen ni som bor sådär avsides ska mejla om detta. Ju fler som ligger på om utökat område, desto bättre blir ni hörda och kanske kan få leverans hem till er!

Kram

Diana
8 years ago

ha ha ha jag kan vara likadan ibland, dock inte en gång i veckan.. men jag älskar att göra om, göra rätt, rätta till, hem, rum, kylskåp, hyllor.. det ska vara en sån jädrans ordning och reda här annars blir jag snurrig. 😀 Jag har allvarliga problem haha

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana
8 years ago

Ja men ellerhur?! Men jag tänker såhär, är det problem och störningar åt det där hållet är det ju bra. Det är värre när man blir en ”horder”…. börja samla saker upp till taket liksom! 🙂 Kram

Mia
Mia
8 years ago

Men åå vad jag önskar att jag med kunde handlat sådär! Men vilken kedja man än provar på står det bara ” vi levererar tyvärr inte till ert område” 😀 Fast egentligen är det ju vi som bor en bit ifrån alla affärer som verkligen skulle va hjälpa av en sån här service 😉

Grattis i efterskott till er förlovningsdag! Som vanligt kunde jag inte kommentera från mobilen så det fick bli lite sent ist 😉

Hoppas ni får en härlig måndag och slipper magsjukan på övriga familjen!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

TACK! ♥

Sådär är det för min mamma och pappa också. Vi bor ju inne i stan så de har faktiskt tagit sin leverans hem till oss istället. Visst, lite bök och stök är det ju men som mamma säger, jag åker ju hellre förbi hos er och hämtar 2 kassar mat än att man måste in på affären sent efter jobbet. Tycker verkligen ni som bor sådär avsides ska mejla om detta. Ju fler som ligger på om utökat område, desto bättre blir ni hörda och kanske kan få leverans hem till er!

Kram

Nästa inlägg

Morning Monday

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x