Morning Monday

 

Godmorgon!

Måndag är här igen. Dags att återgå till vardagen igen. Tony är inte riktigt bra ännu varför han stannar hemma idag.

Jag och Milo sitter vid TV.n och ska äta frukost. Han får ha sin iPad tid innan frullen, under frukost går inte. Då glömmer han helt bort att äta. Han har ärvt Tonys ”jag hör och ser ingenting medan jag tittar på iPad eller TV” gen. Alltså, att få kontakt med Tony medan han kollar på nåt intressant på TV:n är totalt omöjligt. Taket på huset skulle kunna ramla ned och han skulle knappt märka det. 😉

Nu måste jag rusa vidare! Idag ska du få ett erbjudande av mig, men vi hörs om det lite senare.

Ha en fin måndag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
8 years ago

Haha, min sambo och svärfar är precis likadana! Vi har till och med ett namn för det, svärmor och jag! :’)
Hoppas ni får en fin måndag, Tony kryar på sig snart och ni andra klarar er!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Haha, är det sant? Vad är det för namn? 🙂 Ska börja kalla Tony för det. 🙂 KRAM

Vickis
Vickis
Reply to  Niiinis
8 years ago

Haha, vi kallar det för Larsson-strirr då dom heter Larsson, du får väl kalla det för Hermansen-stirr? 😉 För ibland kan det hända även utan att tv:n är inblandad, dom bara sitter där o stirrar som på tvn men tittar rätt in i en vägg eller ut i tomma intet! Haha!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Samma här med min karln, fattar inte hur dom lyckas liksom?! 🙂 Hermansen stirr ska det heta fr o m nu hemma hos oss! 🙂

Vickis
Vickis
8 years ago

Haha, min sambo och svärfar är precis likadana! Vi har till och med ett namn för det, svärmor och jag! :’)
Hoppas ni får en fin måndag, Tony kryar på sig snart och ni andra klarar er!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Haha, är det sant? Vad är det för namn? 🙂 Ska börja kalla Tony för det. 🙂 KRAM

Vickis
Vickis
Reply to  Niiinis
8 years ago

Haha, vi kallar det för Larsson-strirr då dom heter Larsson, du får väl kalla det för Hermansen-stirr? 😉 För ibland kan det hända även utan att tv:n är inblandad, dom bara sitter där o stirrar som på tvn men tittar rätt in i en vägg eller ut i tomma intet! Haha!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Vickis
8 years ago

Samma här med min karln, fattar inte hur dom lyckas liksom?! 🙂 Hermansen stirr ska det heta fr o m nu hemma hos oss! 🙂

Skatan
8 years ago

HAHAHA.. jasså DEN genen. Den har tydligen min man oxå.
Fast.. i ärlighetens namn det behöver inte ens vara något ”intressant”. Det räcker tydligen men rörliga bilder kombinerat med ljud för att han liksom sluts in en bubbla, fan helt omöjligt att penetrera.
Nu har han även börjat toppa det hela med att samtidigt sitta med telefonen – JO jag lovar : samtidigt. Men hur var det nu… ? KAN män verkligen det undrar du nu.. idka simultana handlingar.. . ? Svar Ja. tyvärr.

Om vi har många djupa samtal på kvällarna? Nje.. skulle inte tro det. Nåväl det kan jag klara mig utan, vi behöver inte ”gå igenom det” på kvällarna just. ..fast visst är det irriterande när man hör ” det har inte du berättat för mig” .. Men slug som jag är efter x antal år.. har jag numer ett ovärderligt ess i skjortärmen. Joooo jag berättade det för dig när det var ” Antikens 10- i -top mest dödliga vapen”.. typ ( för självklart är det ju mannen som äger makten över fjärrkontrollen.. ?! .. En annan får ju nästan spunk när man själv ska fibbla med kontrollen.. nervöst hamnar man på SVT 1 och ska höja ljudet och råkar naturligtvis byta kanal istället.. Snacka inte med mig om att byta menyer och scrolla mellan kanaler.. jag är totalt värdo .
Så djupa samtal- not. Det stör mig inte så mycket faktiskt . MEN! Ett stort MEN; försök att få till lite hårgnugg eller fotpill utav någon som har händerna upptagna med en mobil och en koncentration riktad mot sånt som går att mäta i tum.. snyft uhek uhek.. Det är en era som är förbi .. blir så jäkla avis när du lägger upp tåpillsbilder.. Suckar och trånar och mumlar högt för mig själv ” det var tider det” ….

Ha en bra dag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

Dagens storgarv!!! TACK! Du är underbar.

Puss ❤️

Skatan
8 years ago

HAHAHA.. jasså DEN genen. Den har tydligen min man oxå.
Fast.. i ärlighetens namn det behöver inte ens vara något ”intressant”. Det räcker tydligen men rörliga bilder kombinerat med ljud för att han liksom sluts in en bubbla, fan helt omöjligt att penetrera.
Nu har han även börjat toppa det hela med att samtidigt sitta med telefonen – JO jag lovar : samtidigt. Men hur var det nu… ? KAN män verkligen det undrar du nu.. idka simultana handlingar.. . ? Svar Ja. tyvärr.

Om vi har många djupa samtal på kvällarna? Nje.. skulle inte tro det. Nåväl det kan jag klara mig utan, vi behöver inte ”gå igenom det” på kvällarna just. ..fast visst är det irriterande när man hör ” det har inte du berättat för mig” .. Men slug som jag är efter x antal år.. har jag numer ett ovärderligt ess i skjortärmen. Joooo jag berättade det för dig när det var ” Antikens 10- i -top mest dödliga vapen”.. typ ( för självklart är det ju mannen som äger makten över fjärrkontrollen.. ?! .. En annan får ju nästan spunk när man själv ska fibbla med kontrollen.. nervöst hamnar man på SVT 1 och ska höja ljudet och råkar naturligtvis byta kanal istället.. Snacka inte med mig om att byta menyer och scrolla mellan kanaler.. jag är totalt värdo .
Så djupa samtal- not. Det stör mig inte så mycket faktiskt . MEN! Ett stort MEN; försök att få till lite hårgnugg eller fotpill utav någon som har händerna upptagna med en mobil och en koncentration riktad mot sånt som går att mäta i tum.. snyft uhek uhek.. Det är en era som är förbi .. blir så jäkla avis när du lägger upp tåpillsbilder.. Suckar och trånar och mumlar högt för mig själv ” det var tider det” ….

Ha en bra dag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

Dagens storgarv!!! TACK! Du är underbar.

Puss ❤️

Nästa inlägg

Vår Alla Hjärtans Dag

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x