Bästa torrschampot

Lovade ju dig att tipsa om det där torrschampot!

Jag har länge letat efter ett bra torrschampo som funkar för mitt hår. Jag som tvättar håret 2 ggr i veckan känner att jag behöver lite uppfräschning de där sista dagarna innan tvätt. Sedan hittade jag det här. Det är verkligen supergrymt alltså. Har ju proffs i min närhet som kan det här med hår och dom säger också att detta är supergrymt. Såg förresten att Amelia gjort ett test där detta torrschampo fick 5 av 5 möjliga. Jag förstår verkligen det. Jag använder detta och är sååå nöjd. Det kan t.o.m trolla till det mest skitiga håret också.

torrschampo test

kevin murphy torrschampo

YES! Kevin Murphy torrschampo! Denna flaska är dessutom gigantisk, rymmer hela 100 ml så min har räckt en hel evighet. Min fick jag i maj förra året liksom!!! Jag har fortfarande kvar. Är det inte helt otroligt?! SÅ varför tycker jag att det är så bra då? Jo men, först och främst så löser den det där skitiga problemet direkt. Jag som bara tvättar mitt hår 2 ggr i veckan kan ju uppleva att jag blir flåttig liksom. HATAR det. Men med den här i rötterna så blir håret fräscht direkt. Doften är sådär lagom, inte för stark som jag tycker att en del torrschampon kan vara, håret doftar fräscht direkt. Den efterlämnar inget vitt, eller jo…om man inte rör håret efteråt men jag brukar dra med fingrarna i det så försvinner det där vita direkt. Kan vi prata om volymen, åååååh…. ibland sprayar jag det i botten på håret bara för att få volym. Jag får sånt fluff av det här alltså. Man kan ju tro att jag är sponsrad av Kevin Murphy….but no! Bara att det är så jäkla bra och jag gillar att tipsa dig om bra grejer. Jag vet att många av er är tacksamma för många av tipsen ni fått, kul ju!

Torrschampot finns i 2 olika storlekar. Den ena på 57 ml och den andra på 100 ml. HÄR hittar du torrschampot!

(adlink)

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lite skitsnack såhär på morgonkvisten!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x