Lite skitsnack såhär på morgonkvisten!

Godmorgon!

Piiiiiuh…. jag verkar ha klarat mig. Fiser lite illa bara….haha! Närå, sen jag slutade med gluten och laktos lyser fisarna med sin frånvaro faktiskt. Nåväl, ibland blingar det till men det är tammetusan sällan alltså. 😀 Tur att Tony inte slutat så vi har något att skratta åt fortfarande. 😉 Nog med skitsnack, men det var nog någon form av mage i olag bara men jag fortsätter att hålla tummarna för att vi slipper.

Senast överförda100 Senast överförda101

Dagens klädsel. Den murriga koftan/jackan är från Kapp-Ahl. (Älskar den, supervarm och gosig). Tröjan från Bondelid. Jeans från Fanny Michel. Idag när det blev vinter blev man ju tvungen att klä sig igen. 10 minus hade vi i morse. Jag som precis börjat höra vårfåglarna kvittra. Well well, det var ju väntat så jag är inte i någon chock direkt! 😉

Nu ska jag jobba vidare här, ska brassa i ordning en kopp kaffe till mig här. Senare ska du få det där torr-schampoo tipset (tack för påminnelsen S), du ska också få recpetet på den sötsugsstillande mugcaken jag gjorde igår. Vi hörs snart igen! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
8 years ago

Vad fin du är! Har du slutat jobba med att sälja Love Forever?
Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny
8 years ago

TACK! ♥

Ja, jag jobbade bara med införsäljningen för Love Forever, nu samarbetar jag och Terece på lite andra sätt då hon strukturerat om Love Forever en del.

KRAM

Jenny
Jenny
8 years ago

Vad fin du är! Har du slutat jobba med att sälja Love Forever?
Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenny
8 years ago

TACK! ♥

Ja, jag jobbade bara med införsäljningen för Love Forever, nu samarbetar jag och Terece på lite andra sätt då hon strukturerat om Love Forever en del.

KRAM

Lisa
8 years ago

Skönt att det inte blivit något. *håller tummarna*

Lisa
8 years ago

Skönt att det inte blivit något. *håller tummarna*

Kina
Kina
8 years ago

Skönt att du klarade dej. Himla fin / snygg tröja!!! Såg så skönt ut oxå. Här har vi strålande sol idag och precis lagom kallt. Nu en kopp kaffe och en liten liten kaka:-) sen ut i solen med hunden. Ha en bra dag!

Kina
Kina
8 years ago

Skönt att du klarade dej. Himla fin / snygg tröja!!! Såg så skönt ut oxå. Här har vi strålande sol idag och precis lagom kallt. Nu en kopp kaffe och en liten liten kaka:-) sen ut i solen med hunden. Ha en bra dag!

Anna
Anna
8 years ago

Det är säkert sockerintaget i helgen som stökar med din mage. Det jäser ju som satan i tarmarna. Själv äter jag probiotikatabletter varje dag, tycker det känns bra. Tips på ett supergott te, Friggs kvällsro. Supergott (man blir beroende av smaken när man väl vant sig). Lugnande och gott för magen.

Här är det lite andra problem på horisonten. ..upptäckte igår att jag (och min nya kille) varit oförsiktiga in da löv-nest. Jag är på smällen! Neeeej neeeej…..här ska det inte bli fler barn. Så nu väntar den processen med abort 🙁 Tydligen måste man vänta till v 6 innan man kan göra den så nu måste jag vänta i nästan två veckor. Inte roligt alls.

Jag har en kompis som jag vet har gjort abort. Hon och hennes man blev gravida för tredje gången men tog det beslutet. Jag själv har fått de barn jag ska ha och det finns inte på kartan med ett till. Undrar hur vanligt det är med abort bland oss 40 plussare? Det pratas väldigt lite om det.

Anna
Anna
8 years ago

Det är säkert sockerintaget i helgen som stökar med din mage. Det jäser ju som satan i tarmarna. Själv äter jag probiotikatabletter varje dag, tycker det känns bra. Tips på ett supergott te, Friggs kvällsro. Supergott (man blir beroende av smaken när man väl vant sig). Lugnande och gott för magen.

Här är det lite andra problem på horisonten. ..upptäckte igår att jag (och min nya kille) varit oförsiktiga in da löv-nest. Jag är på smällen! Neeeej neeeej…..här ska det inte bli fler barn. Så nu väntar den processen med abort 🙁 Tydligen måste man vänta till v 6 innan man kan göra den så nu måste jag vänta i nästan två veckor. Inte roligt alls.

Jag har en kompis som jag vet har gjort abort. Hon och hennes man blev gravida för tredje gången men tog det beslutet. Jag själv har fått de barn jag ska ha och det finns inte på kartan med ett till. Undrar hur vanligt det är med abort bland oss 40 plussare? Det pratas väldigt lite om det.

Nästa inlägg

En brakskit som skrämselpropaganda

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x