Armcandy från Bud To Rose

Måste visa er lite armcandy! 

Jag känner ju härliga Annika som äger Bud To Rose, sist jag var på Formex så knatade jag in i deras monter och bara ville ha ALLT i hela montern. Jag har ju berättat för er tidigare om att jag har så svårt att kombinera guld och silver som jag vet att MÅNGA andra klarar av galant. Dessutom är det fett snyggt också. Dock så får jag inte riktigt till det, eller jo….mycket bättre nu än förr faktiskt ska jag villigt erkänna. Sist jag beställde smycken ifrån Bud To Rose fick jag ju ihop det riktigt jäkla bra alltså. Kolla bara i det här inlägget. 

Dock så har jag nu valt att beställa lite mer smycken så jag kan vara rent silvrig och inte behöva blanda. Det ska vara rätt dag att blanda om du förstår vad jag menar. Haha….låter väl helt kajko detta men det är svårt att förklara. Vissa dagar är man mer laidback och avslappnad och kan ta på sig lite huller om buller. Andra känns det som jag måste matcha järnet och kan inte blanda alls. Kanske är det också nån ”menscykel” grej. 🙂

IMG_6436 IMG_6437

Favoriten denna omgång blev helt klart det här armbandet. Åh jag älskar det. Det är sådär härligt blankt och snyggt dessutom. Sen älskar jag de små tofsarna på det som gör det lite bohemchict sådär. HÄR hittar du det.

IMG_6438 IMG_6439 IMG_6440

Från vänster:

1) Emma Israelsson P23 bracelet
2) Bud To Rose Providence
3) Bud To ROse Ariel
4) Egengjort med barnens namn, köpte kitet HÄR.
5) Bud To Rose Atlanta

IMG_6441 IMG_6442 IMG_6443

Det blev den här helt undebara ringen också som jag sett fler som har. Fått sååå mycket beröm för den.

Yes! Det var lite smått och gott från Bud To Rose och en annan av mina favoriter, Emma Israelsson. Hon designar galet vackra smycken också. Jag tänkte faktiskt att jag skulle fråga Annika om jag får ha nån tävling här på bloggen. Ja så att ni kanske kan vinna nåt fint ifrån hennes sida. Det vore nåt det. Ska höra vad hon säger?

Hepp, nu ska jag snart hämta Milo från skolan. Gotta go! Vi hörs sen igen. ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dreglar tammetusan….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x