ANNONS

Hur märker man att tonårngarna är hemma?

/

Här har vi ätit och nu är Tony och nattar Milo. Alltså nattar och nattar…..läser saga och sånt där. Vi kallar det fortfarande för natta. Tony nattar mig också ibland. Haha…. han säger verkligen ”Nä, Nina….kom nu så går vi och nattar dig.” Å jag hänger med och ser glad ut.

IMG_6523
IMG_6528
IMG_6529

Här hemma blev det Tacos denna lill-lördag. Oh happy day tyckte Elliot och Tony. Vi stekte både vanlig köttfärs och quornfärs till mig. Sen gör jag en egen tacokrydda också. HÄR hittar du recept på den.  Det var i alla fall väldigt gott och passade perfekt för en onsdag. 🙂 Med mjukt bröd är det något som Milo kan äta också, det prioriteras idag.

lara_bohinch_feather_ljushållare_skultuna

bloggar

Här sitter jjag och bloggar medan jag slökollar Farmen. Ljusen är tända överallt och det är riktigt mysigt. Tills jag får se den jäkla sprayflaskan i bakgrunden. Jag gör nämligen egen sån sprayajax som jag sprayar, städar och fixar med jämt och ständigt. Jag köper alltså en vanig Orginal Ajax, sen häller jag en fjärdedel av det i en sprayflaska, sen fyller jag på med 3/4 vatten. Klart! Det finns inget som slår doften heller! 🙂 Javisst, där fick du ett litet husmorstips.

IMG_6532

Åh, att höra honom sitta där bakom mig och pilla med sitt, ja det är lycka i bröstet.  Att få ha sina tonårsbarn hemma en hel kväll är numera lyx. Annars så ramlar de allt som oftast hem sent och knallar in i sitt rum direkt, men nu när de börjar bli lite äldre kanske de rent av faktiskt kan njuta av vårt sällskap? Dock så märks det ju på hela hemmet när tonårsbarnen håller sig hemma. Sådana kännetecken kan vara ständigt slut på yoghurt och flingor. Spelar ingen roll med hur långa ap-armar man än bär hem litervis med det,  ändå tar det alltid slut. Sen äter dom som hela karlar X 25. Alltså, det finns ingen botten! Jag plockar kläder och letar efter min laddare i hela kåken för den får fötter så fort stora barnen är hemma. Mitt headset, mitt braiga med bra ljud, ja det får också fötter. Mina strumpor försvinner, spelar ingen roll hur ”tjejiga” dom än är, dom försvinner i alla fall. Efter de har duschat kan man tro att duschmunstycket typ stått och sprutat vatten som en brandslang med tanke på vattnet som ligger över hela golvet. Skrapan! Vet dom ens hur en sån ser ut? Haha…förmodligen inte eftersom att fixotrixa efter barnen ingår i ordet curling. 😉 Man får ju skylla sig själv. Så är det ju! Jaha, nu hann jag inte ens skriva det här så reste han sig där bak i soffan och skulle ut med nån kompis. Jaja, man får va glá för det lilla antar jag. ♥

Nu skrek jag precis: ”Hejdå hjärtat, inte försent bara”. 

Jag tror att det är den vanligaste meningen vid hejdå just nu. 😉 MEN, hur mycket strumpor som än försvinner, hur mycket man är får plocka eller torka efter dom…..så älskar man dom till månen och tillbaka.

Nähä, nu svamlar jag igen. Nu börjar Sverige Mästerkock. Jag ska tigga åt mig fotpill av min karl som just satte sig här bredvid mig. Hörni, imorgon är det redan torsdag! HUR fort kan en vecka gå egentligen?!

Ha en fin kväll!

Kram Nina ♥

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00