Min fina glasvas

Godmorgon vänner!

Jag har varit ute och slarvat direkt på morgon här. Men först bakade jag faktiskt. Ja alltså, jag gick upp halv 5 i morse. Hade bakcraving som hette duga så jag bakade lite pannbröd. Ämen, HALLLEGOOO så gott det blev. Du ska få recept sen. Sedan var det morgonbestyr med allt vad det innebär, barn till skolan. Sen tänkte jag att nä…. jag brassar förbi en kompis på hennes jobb och dricker lite kaffe. TREVLIGT tusan sådär mitt på en torsdag. Nu är jag återigen på kontoret och dagen kan börja.

IMG_6535 IMG_6536 glasvas_rund IMG_6538

Just nu har jag inga fina blommor i min runda vas varför jag i morse tände ljus i den. Oh lalaaaa vilket sken den gav. Blev så mysigt så. Älskar den här vasen. Dock så blir det en fredagsbukett i den imorgon.

Nu ska jag jobba vidare här men återkommer snart igen. Måste ge dig receptet på bördet ju för tusan! 🙂

18
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Jaa den var jättefin 🙂 var har du köpt den?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Den fick jag i julklapp av min Thedde. Han hade köpt den på Erikslund, vet inte vilken affär men ska ta reda på. Vill ha fler! 🙂

Nästa inlägg

Hur märker man att tonårngarna är hemma?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x