Rundspark i pannan!

Go`kväll!

Jag har powernappat en stund varför jag pallar att sitta vaken här nu och skriva till dig. 🙂 Tony har jobbat sent och kom hem precis. Milo är nattad och nu är tanken att vi ska ha lite egentid här i soffan. Det brukar inte bli så långa studer dock då jag sällan orkar hålla mig vaken. Hehe…

Dagen har gått i ett. Hämtade Milo från skolan och sen åkte vi och handlade. Tanken var att jag skulle storhandla men väl i affären kände jag mig bara såååå loj och såååå osugen på att storhandla. Stod och stirrade rakt framför mig bara ut i tomma luften när Milo kollade in leksaksavdelningen. Gav fan i allt, handlade endast lite bakgrejer och så blev det lite fredagsblommor från ICA.

IMG_6568 IMG_6569 fredagsbukett fredagsbukett_rosor fredagsbukett_rosor fredagsbukett_rosa_rosor

Det blev rosa rosor. Får se hur länge det håller denna gången? Sist jag köpte så började de hänga redan första dagen. Det där verkar vara lite olika…blev sååå jäkla sur i alla fall. Så har det aldrig blivit när jag köpt på blomaffären. Då har de alltid hållit minst en vecka. Men å andra sidan köpte jag rosor på ICA en gång som höll i nästan tre veckor så det är nog vad man råkar få tag på. 🙂

IMG_6577

Milos kvällsmat blev risgrynsgröt med kanel och ett glas mjölk. Mjukt att äta för halsen och han älskar dessutom tomtegröt som vi kallar det. Han känner sig lite bättre i halsen tack och lov! Det går åt rätt håll. Vi hade riktigt mysigt när vi satt och åt på tu man hand. Vi pratade om hur mycket han gillade bilar när han var mindre. Det var som att prata med en liten vuxen som satt och tänkte tillbaka på hur han lekt som liten. Haha….

Medans jag bloggar nu så får jag fotpill. Det finns några grejer som jag verkligen inte klarar av när det kommer till fotpill. Jag fixar t ex inte att man tar på mina lilltår. Jag får tuppjuck och vill typ sparkas. När Tony är inne i TV:n eller i sin telefon så tänker han inte på vad han gör. Jo men jag berättade ju för dig häromdagen att han är helt jäkla okontaktbar när han kollar TV. Det blir typ lite samma lika med mina tår. Han bara kör liksom. Pillar på utan och tänka på vad det är han gör. Rätt vad det är tar han tag i lilltånageln och jag vill dra en kastspya och kicka honom i pannan liksom. Så inihelsickes jäkla obehagligt är det. Men……eftersom jag är beroende av det här jäkla fotpillandet så är jag beredd att offra att han tar på lilltårna. Jag biter ihop verkligen. Alltså verkligen! För drar jag bort tårna för många gånger kanske han slutar. Ja du hajar dilemmat här va? 😉 Knäppt va? För att inte tala om I-landsproblem….haha.

Nähä, om jag ska lägga mig tillrätta här då och kväva kastspyorna litegrann. Hoppas att du har en fin kväll, imorgon är det FINFREDAG hörni! Putsa örhängena, värm locktången, trimma mascaran….imorgon gör vi oss till lite extra. 🙂

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Jag älskar att bli kliad eller masserad på ryggen! Men avskyr massage på benen, då får jag obehagskänslor i hela kroppen! Skönt att Milo mår bättre!

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Jag älskar att bli kliad eller masserad på ryggen! Men avskyr massage på benen, då får jag obehagskänslor i hela kroppen! Skönt att Milo mår bättre!

Kina
Kina
8 years ago

Ett litet tips köp rosor på Coop dom står sig i 14 dagar. Jag köper alltid coops rosor. Känns inte som fredag idag.så jag hoppas på fredagspepp idag! 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Ett litet tips köp rosor på Coop dom står sig i 14 dagar. Jag köper alltid coops rosor. Känns inte som fredag idag.så jag hoppas på fredagspepp idag! 🙂

Skatan
Skatan
8 years ago

HAHAHAHAHAHAHAH!!
Rundspark i pannan.. Du är så jäkla rolig!!
Nu har jag ju redan klagat på mitt eget obefintliga fotpill.. men visst händer det att jag lyckas trycka upp en fot <— herregud jag skrattar högt igen.. nämen trycka upp en fot i rätt position för lite pill och massage, och då kan hända att han drar i TÅNAGLARNA..
Men för ända ini helvete??! Greppar tag om den lilla halvmånen ( som faktiskt är väldigt kort) med sina naglar och drar.. Men fy fasen. DET är det vidrigaste jag vet.
Sen en grej till som är SÅ jäkla obehagligt, det händer att han gnuschar i mitt hår som jag tycker är så jäkla skönt.. oftast så liksom fastnar i samma läge.. "gnugg gnugg gnugg gnugg.. osv"Helt inne i .. jag just det TV-bubblan. Jag ligger där och liksom vill inte klaga.. för det är ju så mysigt "egentligen" ..gnugg-gnugg-gnugg -gnugg har väl hänt att jag säger " gubben byt position du är nu inne i talcentrat och gräver" Låter som värsta klagomuren här .. men jag kan inte låta bli att nämna .. OM man tillåter gnusch i håret är det verkligen med frisyren som insats.. Knullrufs-utan dess like!!
Men det är värt det! ( hahahaha lyser det inte lite igenom att han faktiskt ligger på plus idag? Lite mer rosaskimrande ?)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

HAAHAHA! Tack för dina långa utmålande kommentarer! 😀 Du är underbar!

EXAKT SÅ gör min gubbe också, krafs krafs krafs på exakt samma fläck. Du vet, sådär så det känns som man får ont i huden krafs. Vill inte klaga jag heller (men på nåt sätt hoppas jag han läser kommentarerna så han får veta att man måste BYTA PLATS för helskotta!) 🙂 Haha, talcentret! 😉 Tony drar i mina tånaglar också. Jag börjar fundera på om våra män känner varandra?! Är de stöpta i samma form? Bröder? 😀 Vet du vad han gör mer. Han liksom stoppar in nageln under och så drar han rakt upp! KRÄKS! Vidrigt verkligen!

Ja herregud, mycket ska man (OCH DOM) stå ut med alltså! 🙂

Låt han ligga på plus, dom blir så bra då! 😉

Skatan
Skatan
8 years ago

HAHAHAHAHAHAHAH!!
Rundspark i pannan.. Du är så jäkla rolig!!
Nu har jag ju redan klagat på mitt eget obefintliga fotpill.. men visst händer det att jag lyckas trycka upp en fot <— herregud jag skrattar högt igen.. nämen trycka upp en fot i rätt position för lite pill och massage, och då kan hända att han drar i TÅNAGLARNA..
Men för ända ini helvete??! Greppar tag om den lilla halvmånen ( som faktiskt är väldigt kort) med sina naglar och drar.. Men fy fasen. DET är det vidrigaste jag vet.
Sen en grej till som är SÅ jäkla obehagligt, det händer att han gnuschar i mitt hår som jag tycker är så jäkla skönt.. oftast så liksom fastnar i samma läge.. "gnugg gnugg gnugg gnugg.. osv"Helt inne i .. jag just det TV-bubblan. Jag ligger där och liksom vill inte klaga.. för det är ju så mysigt "egentligen" ..gnugg-gnugg-gnugg -gnugg har väl hänt att jag säger " gubben byt position du är nu inne i talcentrat och gräver" Låter som värsta klagomuren här .. men jag kan inte låta bli att nämna .. OM man tillåter gnusch i håret är det verkligen med frisyren som insats.. Knullrufs-utan dess like!!
Men det är värt det! ( hahahaha lyser det inte lite igenom att han faktiskt ligger på plus idag? Lite mer rosaskimrande ?)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skatan
8 years ago

HAAHAHA! Tack för dina långa utmålande kommentarer! 😀 Du är underbar!

EXAKT SÅ gör min gubbe också, krafs krafs krafs på exakt samma fläck. Du vet, sådär så det känns som man får ont i huden krafs. Vill inte klaga jag heller (men på nåt sätt hoppas jag han läser kommentarerna så han får veta att man måste BYTA PLATS för helskotta!) 🙂 Haha, talcentret! 😉 Tony drar i mina tånaglar också. Jag börjar fundera på om våra män känner varandra?! Är de stöpta i samma form? Bröder? 😀 Vet du vad han gör mer. Han liksom stoppar in nageln under och så drar han rakt upp! KRÄKS! Vidrigt verkligen!

Ja herregud, mycket ska man (OCH DOM) stå ut med alltså! 🙂

Låt han ligga på plus, dom blir så bra då! 😉

Img 2171.jpg

Nästa inlägg

Energibars

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x