Dagens VILL HA

Finfredagen till ära tänkte jag visa lite Dagens VILL HA!

Mycket är det som är snyggt alltså. Inte kan jag rå för att jag längtar mig blå till vår och sommar också. Känns som jag aldrig längtat såhär mycket faktiskt. Det kan ju bero på att vi numera har en trädgård och att jag minns hur mysig sommar vi haft där. Våren har jag ju inte upplevt i vår trädgård ännu så jag blir på riktigt lite nipprig och pirrig när jag tänker på att hux flux en morgon kanske man kan gå ut med en tjock morgonrock och dricka sitt kaffe i nån stol som står mot en vägg som har sol. Åååååh…. Tänk när vi sen också får börja klä oss lite lättare. Ta på oss en liten kavaj bara när vi släntrar ut från dörren, ett par schyssta pumps istället för kängor. Ämen, åh….jag längtar!

Dagens VILL HA

Top HÄR

(adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana - "La madre"
8 years ago

Omg vad mycket snyggt. Älskar färgerna. 😀

Diana - "La madre"
8 years ago

Omg vad mycket snyggt. Älskar färgerna. 😀

Vickis
Vickis
8 years ago

Längtar också massor efter våren, slippa alla dessa kläder som ska på och med till och från dagis..!
Men då får jag ju ett litet dilemma, jag har alltid haft kortare hår, men börjat spara ut lite nu. Och då när det blir varmare kan jag ju inte längre gömma skatbot i en mössa.. 😉 Har du nåt tips? 🙂

Vickis
Vickis
8 years ago

Längtar också massor efter våren, slippa alla dessa kläder som ska på och med till och från dagis..!
Men då får jag ju ett litet dilemma, jag har alltid haft kortare hår, men börjat spara ut lite nu. Och då när det blir varmare kan jag ju inte längre gömma skatbot i en mössa.. 😉 Har du nåt tips? 🙂

Berit
Berit
8 years ago

AJAJ dom där pumpsen vill jag inte gå i!! Men annars var det skitsnyggt 🙂

Berit
Berit
8 years ago

AJAJ dom där pumpsen vill jag inte gå i!! Men annars var det skitsnyggt 🙂

Nästa inlägg

FINFREDAG

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x