FINFREDAG

Godmorgon underbara FREDAG!

Finns ingen härligare veckodag än Fredag, helgdagsfavorit är ju helt klart lördag men fredagen smakar faktiskt riktigt gott den också. Idag är det lite extra härligt då vi ska ha sportlov nästa vecka. Alla barnen är lediga dessutom så jag hoppas att vi kanske kanske kan få ihop nån liten dejt. En av dagarna är planen att vi ska åka skidor i Romme. Sen blir det nog någon bio också. Hade lite förhoppningar att kanske åka iväg på nån sportlovskryssning också, vi får se?

dagens_outfit dagens_outfit

Dagens outfit blev inget direkt fancy, men väldigt skönt. Jag har en sån dag då jag känner för att ha brallor som inte klämmer, linne som sitter löst och en kavaj som är stor och slängig. Typ så! 🙂 Kavajen är en sån som man kan knäppa eller ha den öppen. Älskar den, använder den massor. Hittade en på nätet, finns HÄR.
Byxorna hittade jag ingenstans tyvärr, men dom är sååå sköna!

dagens outfit

Dagens sminkning. Idag var jag lite wild ´n crazy kände jag nästan. Jag gick på stenhårt med en superglittrig skugga på själva locket. Den HÄR skuggan. Som mörk skugga använde jag en favorit från ISADORA som jag använt en hel del i mina dagar. Det är en palette som har så många bra skuggor.

mesmerize_isadora_palette_ögonskuggor

Du hittar den HÄR.

Jag har först använt skuggan längst till höger. Det är en mörkbrun matt skugga som är perfekt att ha i globlinjen. Matta skuggar framhäver heller inga linjer och rynkor. För att ”klatscha” till det lite extra idag så smackade jag till med den mittersta skuggan uppepå den glittriga. Den är sådär bronzig i färgen. Sååå snygg verkligen!

armcandy_armband_budtorose

Jahapp, och här har vi dagens armcandy! Idag smackade jag på med det feta guldiga också. På fredagar känns det inte som less is more hos mig! Haha….

Nähä, nu måste jag jobba här. Fortsätter att jobba vidare med webshop. Här inne ska du få ett härligt recept på fläskfilé som jag visat er förut men som efterfrågats och sökts massor här på bloggen. Sen ska det väl bli lite go´fika också tänker jag till helgen.

VI hörs snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
8 years ago

Snygg outfit, länken till kavajen funkar inte, ser så snygg och skön ut, vill ha. Trevlig helg, kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  al68
8 years ago

Tack för du sa till! Har fixat länken nu! 🙂 KRAM

al68
al68
8 years ago

Snygg outfit, länken till kavajen funkar inte, ser så snygg och skön ut, vill ha. Trevlig helg, kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  al68
8 years ago

Tack för du sa till! Har fixat länken nu! 🙂 KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Snygga kläder. Ha en härlig fredag och ett härligt sportlov!! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥ Detsamma!

Kina
Kina
8 years ago

Snygga kläder. Ha en härlig fredag och ett härligt sportlov!! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK! ♥ Detsamma!

Berit
Berit
8 years ago

Skitsnygg sminkning 🙂 ja härligt med fredag och här är klacke skorna och klänningen på hela dagen då jag arbetar..men då jag kommer hem slänger jag nog på mig understället..stackars make som inte får se mig snyggklädd så ofta då jag ofta gör just så!
Ha en härlig helg och bra att du bombar oss med smaskiga recept på Facebook 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Men va härligt! Klänning t.o.m DU har slagit till på stort idag alltså! Hur härligt! Ta en bild på dig och själv och skicka till han vetja! Han kommer bli överlyckig! 🙂

KRAAAAM

Berit
Berit
8 years ago

Skitsnygg sminkning 🙂 ja härligt med fredag och här är klacke skorna och klänningen på hela dagen då jag arbetar..men då jag kommer hem slänger jag nog på mig understället..stackars make som inte får se mig snyggklädd så ofta då jag ofta gör just så!
Ha en härlig helg och bra att du bombar oss med smaskiga recept på Facebook 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Men va härligt! Klänning t.o.m DU har slagit till på stort idag alltså! Hur härligt! Ta en bild på dig och själv och skicka till han vetja! Han kommer bli överlyckig! 🙂

KRAAAAM

Nästa inlägg

Rundspark i pannan!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x