Dolly Parton känsla?

 Go´kväll!

Fridaynight och snart sportlov. Hade min mage varit som en bra mage brukar vara så hade jag nog suttit här vid brasan och zippat på ett glas bubbel. Ett riktigt kallt glas bubbel finns det inte mycket som slår. Men, vi tar det en annan dag. Jaha, jag hämtade Milo tidigt idag då det är fredag. Vi åkte raka spåret hem och kastade oss i myskläderna.

Den här proteindrinken gjorde jag i ordning på jobbet. Jag äter sen lunch på fredagar och tänkte att jag skulle stå mig en stund. Eeeeh….. FIJ-I-FAEN alltså. Först och främst såg det ut som om någon hällt i gammal mjölk i kaffet typ, för det var det allt annat än gott. Det här var som att dricka smulat papper. Vidrigt verkligen. Jag hällde ut skiten i vasken! Detta var från en provpåse jag fått med proteinpulver. *Harkel*…..den ska vi inte köpa, så kan jag ju säga.

  

Japp, sedan skulle jag baka hade jag tänkt. Sååå sugen på att börja slamra i köket var jag. Men mitt samvete kände att jag nog skulle ta en match mot Milo i FIFA först. Jag försöker fortfarande lära mig att spela. Men jag trycker mest på alla knappar och får inte gubbarna att gå dit jag vill. KASST! Jag är totalt kass, jag suger verkligen. När Milo sa: ”Mamma, jag hade kunnat gå ännu närmare innan jag sköt på mål men då hade du blivit så ledsen om det hade blivit mål” kände jag att den här finntrasan till vinnarskallekärring behövde tagga ned lite. 😉 Jag lever ju mig in så förbannat. Jag rycks med, tjoar och tjimmmar, fladdrar, svär och lackar ur med dom där fotbollsgubbarna. Tydligen lite för mycket för att det skulle bli bra. 🙁 Efter det tog jag det för vad det var, en feaki´n TV spel bara ju. Herre, man kan ju inte hålla på sådr som jag gör….man måste vara lite cool liksom. Det gick t.o.m bättre efter jag bestämde mig för att tagga ned lite. 🙂 Märkligt det där! 😉 Men, jag fick spö så det bara sjöng om det. Milo är grym, spöade morsan med 5-0. Jag var inte ens i närheten av att lyckas göra ett mål. 🙂

 

Här sitter jag och bloggar. Har just flippat ur på min dator lite men kunde ändå lägga till med ett litet leende. Men tekniska prylar som inte funkar som de ska? Ja, det finns väl inget värre, fifan alltså. Bilar, telefoner och datorer ska bara fungera. Man ska inte ens behöva fundera ju. Men jag fick ordning på den till slut. Bra det så inte hela fredagkvällen blev förstörd. 😉 Nu har jag just tagit av mig BH:n…… åh halleluja. Den känslan går inte av för hackor va tjejer? Killarna går verkligen miste om en riktigt skön grej som vi får uppleva varje dag. Nassar som blir utsläppta efter en arbetsdag är ett riktigt halleluja moment. Jag vet inte hur ni känner men jag kan känna att mina bröst är gigantiskt stora ibland när jag tar av mig bh:n. Som att de precis vid tillfället man tar av sig bh:n sväller till det dubbla. Det är ju givetvis bara en känsla men vad skumt ju. Eller är jag ensam om detta? Nån annan som känner sig lite DollyParton när ”tjejerna” släpps ut? 😉

Åh nej, nu svamlar jag sådär igen. Nu ska vi äta mat här så jag slutar svamla. Efter maten ska jag äta en bit citronpaj till. MUMS!

Ha en fin kväll nu fina ni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Hoppas Milos mun är bättre, hur går det med hans engelska?
Kram, Agneta , Londonmamma , gift och med 3 barn pojke 15, pojke 13 och tjej som är 10. Jag jobbar för tillfället med att städa privata hus. Citronpajen såg ’to die ’ god ut!

Agneta
Agneta
8 years ago

Hoppas Milos mun är bättre, hur går det med hans engelska?
Kram, Agneta , Londonmamma , gift och med 3 barn pojke 15, pojke 13 och tjej som är 10. Jag jobbar för tillfället med att städa privata hus. Citronpajen såg ’to die ’ god ut!

Jungfrumamma
8 years ago

Hehe mina barn spelar också Fifa men tyvärr är jag dålig på att spela själv 🙁

Jungfrumamma
8 years ago

Hehe mina barn spelar också Fifa men tyvärr är jag dålig på att spela själv 🙁

Berit
Berit
8 years ago

Haha ”nassarna” det var ett roligt namn 🙂 Ja det är verkligen skönt att ta av sig åtsittande kläder och bara mysa i underställ eller pyjamas!

Berit
Berit
8 years ago

Haha ”nassarna” det var ett roligt namn 🙂 Ja det är verkligen skönt att ta av sig åtsittande kläder och bara mysa i underställ eller pyjamas!

Jessie
Jessie
8 years ago

Dolly Parton? Nä, känner bara till taxöron-feelingen när man tar av BH-n;)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jessie
8 years ago

Ok då, håller med! 🙂 Jag har ”Tax-öre-Dolly-Parton” nassar…. haha!

Jessie
Jessie
8 years ago

Dolly Parton? Nä, känner bara till taxöron-feelingen när man tar av BH-n;)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jessie
8 years ago

Ok då, håller med! 🙂 Jag har ”Tax-öre-Dolly-Parton” nassar…. haha!

Nästa inlägg

Citronpaj

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x