Härliga lördag!

 

Godmorgon! 

FABOULUS lördag. Älskar att vakna upp till den här lediga dagen alltså. Sitter och dricker kaffe och väntar på mitt bröd som är på jäsning. Ja, jag gick upp vid halv  och började baka. Vaknade redan halv 3 i morse…. En vecka innan mens brukar jag börja ha svårt att sova. Inga konstigheter denna veckan heller. Men vet ni vad jag gjorde? Jobbade! Effektivt som tusan att jobba den tiden på dygnet. Inga telefoner ringer, inga mejl dimper ned i inkorgen. Mörkt och tyst, brukar bli effektivt faktiskt. Fråga mig hur effektiv jag kommer vara vid 8 ikväll lagom till mellon börjar?! 😉 Tony ba SNARK! 🙂

Milo ska ha en kompis över på ”sleep-over” inatt. Han är överlycklig! 🙂 Ska bädda till dom i Elliots dubbelsäng och göra riktigt mysigt åt dom.

Idag väntar ett IKEA besök, nu var det längesen kan jag säga. Efter IKEA åker vi till Tonys brorsbarn som fyller moppe idag! Det är stort det! Tänk, han var bara 3 år när jag och Tony träffades. Helt sjukt! Nu är han en vuxen man nästan. I alla fall lång som en man.

Nu måste jag on med brödet i ugnen, det är ett ”leopard-bröd” förstår ni och äntligen har jag bakat det! Är såååå spänd att få se hur det blir? Du sk få bilder och recept sen, hur den än blir. 🙂

Kram till dig och ha en toppenlördag nu! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
the girl
the girl
8 years ago

Nu har jag köpt såna muggar som du visar på bilden. Men jag finner inga bra skedar till dom. Mina räcker ju inte till. Kan du vara snäll och ge tips på skedar som passar ?

Älskar dessa muggar. 🙂
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  the girl
8 years ago

Jag köper långa skedar på IKEA! Billigt och bra! 🙂

the girl
the girl
8 years ago

Nu har jag köpt såna muggar som du visar på bilden. Men jag finner inga bra skedar till dom. Mina räcker ju inte till. Kan du vara snäll och ge tips på skedar som passar ?

Älskar dessa muggar. 🙂
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  the girl
8 years ago

Jag köper långa skedar på IKEA! Billigt och bra! 🙂

Nästa inlägg

Dolly Parton känsla?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x