Tänk att man kan bli så glad!

Godmorgon i ottan!

Återigen vaken alldeles för tidigt. Ska dock inte gå upp ur sängvärmen riktigt än för jag ska försöka somna om. Sovit alldeles för lite några nätter nu och då blir jag en ”grumpy” tant. Kort stubin, lättstött, småirriterad och allmänt vresig. Lite gråtig kan du lägga till också. 🙂 Först ska jag dock skriva lite till dig.

Jag klippte min lilla fis igår. Tänk att det alltid varit så svårt och jobbigt för honom. Han gillar det verkligen inte. ”Kan det inte bara få vara som det var förut” sa han ledsamt medan jag klippte. Å, nej….då ser man ju till slut ut som en rännstensunge försökte jag. Tack och lov så brukar han bli glad igen när jag fixar till det.

 

Titta så fint det blev?! Här sitter vi på Erikslund. Vet ni hur glad han blev igår när vi, efter några veckors funderingar, äntligen köpte en fotboll åt honom. Vi har pratat om denna fotboll alltså. Om vad det finns för färger, för storlekar och studs i dom? Han längtar såå tills snön försvinner så han får spela fotboll. Han har fler fotbollar, men dom är gamla och skruttiga och har gjort sitt. Nu, när fotboll är allt han snackar om, så har vi sagt att vi skulle köpa en ny fotboll åt honom och kanske ett mål längre fram i vår. Men så sprang vi på den här färgglada saken igår och hans ögon blev som emoijgubben med hjärtögon.

 

Det är en boll från Puma som har en härlig orange färg. I bilen på vägen hem satt han och bara tittade på sin boll. Sen sa han: ”Nu ska jag pussa min boll” och så gav han den en puss. Snacka om glad?! 🙂

Ja tänk, kanske är det ett fotbollsproffs i honom. Minns han att det var mamma som köpte den orangea bollen åt honom sen när han spelar i nån liga i världen? 😉 Hehe…

Nu är det bara det där fotbollsmålet kvar, vet inte var man ska hitta ett sånt? Det ska vara ett lite större sådär….tipsa gärna om du vet! Ja, sen är det snön kvar också….men den kan vi inte göra så mycket åt. 😉

Nä, vi hörs igen sen. Ska försöka somna om lite. Men först ett avsnitt av Modern Family. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
8 years ago

Xxl i Västerås köpte vi sonens fotbollsmål

Niiinis
Niiinis
Reply to  Elin
8 years ago

Åh tack för tips! ❤️

Elin
Elin
8 years ago

Xxl i Västerås köpte vi sonens fotbollsmål

Niiinis
Niiinis
Reply to  Elin
8 years ago

Åh tack för tips! ❤️

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
8 years ago

Det är fullmåne i natt, jag sover alltid sämre några nätter innan fullmåne så nu i natt hoppas jag på att sova som en stock.

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
8 years ago

Det är fullmåne i natt, jag sover alltid sämre några nätter innan fullmåne så nu i natt hoppas jag på att sova som en stock.

Linda
Linda
8 years ago

Förra sommaren såg jag rätt stora sjyssta mål på Rusta!

Linda
Linda
8 years ago

Förra sommaren såg jag rätt stora sjyssta mål på Rusta!

Stina Andersson
Stina Andersson
8 years ago

Ica brukar köra kampanjer på det när det blir vår, har köpt några där. Brukar rvara en bra påskpresent,

Stina Andersson
Stina Andersson
8 years ago

Ica brukar köra kampanjer på det när det blir vår, har köpt några där. Brukar rvara en bra påskpresent,

Nästa inlägg

Leopardbröd

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x