Godmorgon SPORTLOV

 

Godmorgon vecka 8

Här ligger vi och myser i sängen fortfarande. Vecka 8 för oss innebär sportlov. Igår satt jag och önskade mig upp till fjällen. Underställ, skidåkning, varm oboy, våffelstuga, raggsockor, afterski, inga tider att passa och spaghetti och köttfärssås i stugan. Men HUR härligt är inte det liksom? Tyvärr så kan inte Tony vara ledig denna veckan (jo en dag) så jag och Milo huserar själva. Har försökt flirtat lite med stora barnen men dom har ju sitt, kanske att jag lyckas få med mig mellanbarnet till Mall of Scandinavia någon dag? Wieeee….

På torsdag ska vi i alla fall åka iväg för en liten skidtrip bara över dagen. LÄNGTAR! Jag älskar att åka skidor! Nu när Milo lärt sig att åka också så slipper någon av oss ”mjölksyra i låren med ett barn mellan knäna” åkningen. Fifan, ni som åkt med barnen så vet hur det känns?! Det är så sjukt jobbigt och påfrestande. Helst när dom är helt avslappnade och står och tittar åt ett annat håll medan man själv har blodsmak i munnen för att hålla ekipaget stående i backen. Haha…jäkla ungar!

 

MEN vad mysigt vi hade när vi var upp sist. Vi åkte till Stöten, underbar skidåkning och livskvalité på hög nivå alltså! Vi har fortfarande planer på att åka upp, får se när bara?

Denna sportlovsvecka ska vi i alla fall fylla med olika saker. Vi ska baka, vi ska gå på bio, åka skidor, jag ska måla lite tavlor och så ska vi som sagt eventuellt till Mall of Scandinavia. Får se om vi hinner med nåt mer? Det är skönt att bara vara också. 🙂

Har du sportlov? Vad gör ni på sportlovet?

2
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Jag har faktiskt inte tagit ledigt alls(känns så uselt.. :/) men i dag blev det vab med febrig 5-åring så skolbarnet fick med va hemma.
Jag tröstar mej med att jag slutar tidigt så vi ska fylla eftermiddagarna mer roligheter. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Känn inte så! Ibland går det ju inte, så vad gör man då?! Man behöver absolut inte känna sig usel för det. På milos dagis och fritids har de alltid hittat på massa kul på loven så det är ju allt annat än synd om barnen.

Krya på er!

KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Ha en härlig sportlovsvecka!! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK snälla! ♥

Lisoball
8 years ago

Jag har faktiskt inte tagit ledigt alls(känns så uselt.. :/) men i dag blev det vab med febrig 5-åring så skolbarnet fick med va hemma.
Jag tröstar mej med att jag slutar tidigt så vi ska fylla eftermiddagarna mer roligheter. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Känn inte så! Ibland går det ju inte, så vad gör man då?! Man behöver absolut inte känna sig usel för det. På milos dagis och fritids har de alltid hittat på massa kul på loven så det är ju allt annat än synd om barnen.

Krya på er!

KRAM

Diana - "La madre"
8 years ago

Vilken härlig bild! Du är bra vacker Nina.
nope ingen sportlov här inte, vi har småbarn fortfarande, dagisbarn på 4 år och 5 år. Men snart.. nästa år börjar det hela. :/
Tills dess måste bloggen funka som jobb antar jag? :/ Hur har man annars råd med alla lov. 🙂

Hoppas ni får ett härligt sportlov.
Är också sugen på Mall of S. Men har inte vart där än. Vågar knappt, hur håller man sig borta från all shopping liksom. :/ ha ha

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana - "La madre"
8 years ago

Vad snäll du är! TACK! ♥

Ja, jag jobbar för fullt fast jag är hemma med barnen så såååå bra går inte min blogg heller. 🙂 Nä, att vara hemma alla lov är ju nästan omöjligt, jag försöker dock strukturera upp mina jobb så jag kan vara det så mycket som det går.

Tack fina!

KRAM ♥

Kina
Kina
8 years ago

Ha en härlig sportlovsvecka!! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK snälla! ♥

Diana - "La madre"
8 years ago

Vilken härlig bild! Du är bra vacker Nina.
nope ingen sportlov här inte, vi har småbarn fortfarande, dagisbarn på 4 år och 5 år. Men snart.. nästa år börjar det hela. :/
Tills dess måste bloggen funka som jobb antar jag? :/ Hur har man annars råd med alla lov. 🙂

Hoppas ni får ett härligt sportlov.
Är också sugen på Mall of S. Men har inte vart där än. Vågar knappt, hur håller man sig borta från all shopping liksom. :/ ha ha

Niiinis
Niiinis
Reply to  Diana - "La madre"
8 years ago

Vad snäll du är! TACK! ♥

Ja, jag jobbar för fullt fast jag är hemma med barnen så såååå bra går inte min blogg heller. 🙂 Nä, att vara hemma alla lov är ju nästan omöjligt, jag försöker dock strukturera upp mina jobb så jag kan vara det så mycket som det går.

Tack fina!

KRAM ♥

Nästa inlägg

Gamer….hehe!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x