ANNONS

Godmorgon SPORTLOV

/

 

Godmorgon vecka 8

Här ligger vi och myser i sängen fortfarande. Vecka 8 för oss innebär sportlov. Igår satt jag och önskade mig upp till fjällen. Underställ, skidåkning, varm oboy, våffelstuga, raggsockor, afterski, inga tider att passa och spaghetti och köttfärssås i stugan. Men HUR härligt är inte det liksom? Tyvärr så kan inte Tony vara ledig denna veckan (jo en dag) så jag och Milo huserar själva. Har försökt flirtat lite med stora barnen men dom har ju sitt, kanske att jag lyckas få med mig mellanbarnet till Mall of Scandinavia någon dag? Wieeee….

På torsdag ska vi i alla fall åka iväg för en liten skidtrip bara över dagen. LÄNGTAR! Jag älskar att åka skidor! Nu när Milo lärt sig att åka också så slipper någon av oss ”mjölksyra i låren med ett barn mellan knäna” åkningen. Fifan, ni som åkt med barnen så vet hur det känns?! Det är så sjukt jobbigt och påfrestande. Helst när dom är helt avslappnade och står och tittar åt ett annat håll medan man själv har blodsmak i munnen för att hålla ekipaget stående i backen. Haha…jäkla ungar!

 


MEN vad mysigt vi hade när vi var upp sist. Vi åkte till Stöten, underbar skidåkning och livskvalité på hög nivå alltså! Vi har fortfarande planer på att åka upp, får se när bara?

Denna sportlovsvecka ska vi i alla fall fylla med olika saker. Vi ska baka, vi ska gå på bio, åka skidor, jag ska måla lite tavlor och så ska vi som sagt eventuellt till Mall of Scandinavia. Får se om vi hinner med nåt mer? Det är skönt att bara vara också. 🙂

Har du sportlov? Vad gör ni på sportlovet?

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00