Sportlov och magisk dag

Gokväll i stugan! 🙂

Jag sitter och jobbar febrilt just nu, när Tony kom hem kände jag att jag behövde sätta mig och jobba ifatt lite. Att vara hemma med Milo gör att man givetvis kan jobba lite, men det blir självklart inte som när man sitter ifred och jobbar. Man försöker vara lite tillgänglig också och inte en tråkig morsa som bara sitter och jobbar, såklart. Så nu är det riktigt skönt när jag får mosa på lite utan att bli störd.

IMG_6681 IMG_6683 pannbröd_bregott_frukost frukost_dukat_pannbröd_recept IMG_6691 IMG_6698

Jag började dagen med att baka mitt pannbröd. Rreceptet hittar du HÄR. Dukade upp lite mys åt oss. Dock så låg vi och drog oss länge. Så jädrans skönt att slippa gå upp och stressa med massa morgonbestyr. På med tjock overall och komma ihåg att ta med allt. Uppskattar verkligen att vi slipper det några morgnar nu. ♥

IMG_6718 IMG_6719 IMG_6720

Stilstudie på Milo! Haha…. så kul att ta såna här bilder som knäper massor i rad. Här en bildserie när han skulle skjuta iväg bollen. Ja vi gick ut och spelade fotboll idag. Utanför oss finns en fotbollsplan som vi brukar spela på. Jag sprang loss lite och så hade vi ett varsitt mål vi skulle försvara. Åh herre vad jobbigt det var. Mitt stackars bäcken ba: VAFALLS? Är det jordbävning eller vad? 😀 Haha… Vi kämpade på. Körde passningar och skott.

IMG_6738

Bara ÄÄÄÄLSKAR hans stil! 🙂

IMG_6740

Här pustar han ut efter han sprungit som en tätting. Han sprang massa mer än mig så jag förstår honom. 🙂 Härliga röda kinder, underbart!


Mina tårar har runnit ett antal ggr idag. Jag har suttit och uppdaterat på nätet lite då och då och hållit tummarna. Först läste jag Hannahs blogg där hon skrev om ett himmelskt firande då Isak har födelsedag idag. Å så föds den nya lilla killen just idag, på Isaks födelsedag. Det känns så fint, så magiskt på nåt sätt! ❤️ Jag är så oerhört rörd ända in i hjärteroten. Välkommen till världen lille vän och grattis till Maggan och Filip.

Nä, nu måste jag jobba vidare här. Ha en fin kväll! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
8 years ago

Vill bara tacka för en underbar blogg, jag läser den varje dag och jag tycker så mkt om den och dig även om jag inte känner dig:) Är så dålig på att kommentera, allt går i rasande fart med två små barn och allt vad det innebär. Men, jag vill att du ska veta att jag är här dagligen även om jag inte lämnar några avtryck. Ha en underbar vecka fina du. kram

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Vill bara tacka för en underbar blogg, jag läser den varje dag och jag tycker så mkt om den och dig även om jag inte känner dig:) Är så dålig på att kommentera, allt går i rasande fart med två små barn och allt vad det innebär. Men, jag vill att du ska veta att jag är här dagligen även om jag inte lämnar några avtryck. Ha en underbar vecka fina du. kram

Jungfrumamma
8 years ago

Åh vilket bröd, ser riktigt gott ut! Måste baka idag 🙂

Jungfrumamma
8 years ago

Åh vilket bröd, ser riktigt gott ut! Måste baka idag 🙂

Nästa inlägg

Rullvagni köket

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x