I tryggt förvar igen!

Hej vänner! 

Barnen är hemma igen. En klump i magen har lättat. Tänk så man är alltså?

 

Här ligger han mellan oss i soffan med ”Digestivekex” smulor på magen. 🙂 Han tyckte det var jättegott! Thedde är en högst ansvarsfull storebror och kan faktiskt oroa sig över sin lillebror han också. Jag litar 100% på honom, men som jag sa….man är ju liksom orolig för båda och har inte kontroll. Han ska köra bil kors och tvärs också. Ja men du hajar…. Men nu är dom hemma igen. ❤️

 

Min fina stora pojke.

  

Innan de åkte så hann vi med en bio. Alvin & Gänget. Vi båda tyckte att den var riktigt bra. Det är så grymt bra musik i hela filmen. Jag och Milo satt och ”sittdansade” flera ggr. 🙂

 

”Zootropolis” vill vi se nästa gång. 24:e februari har den premiär. Verkar också kul!

Jag bakade hela tiden nästan när de var borta så det blev Digestivekexen jag bjöd på receptet på. Resten ska jag visa imorgon. Att baka är bra skit när man orolig och illa till mods. Det är min terapi det. Inte konstigt alls att man bakar vid PMS kanske? 😉

Nä, nu TV och fotpill. Vet ni? Jag är så sjukt spänd i axlar, rygg och nacke nu när jag sitter så mycket vid datorn. Bad Tony att massera mig lite här för en stund sen. Samtidigt så var han så inne i att läsa i sin telefon. Han är ju inte som alla andra när det kommer till det, han är ju så inne i sin telefon så allt annat försvinner. Han masserade stenhårt på ett ställe i ryggen. Först tänkte jag att han skulle stå ut, tänkte att snart kanske han kommer på det själv. Men när han var på väg in igenom ryggen och ut i bröstet fick jag lov att säga till. Haha….lite kul var det att han kom på det själv och skyllde på att jag var så hård just där. Haha….ELLERHUR?!

Jaja, får se hur det blir med lilltårna ikväll? 🙂

Ha en fin kväll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Åh vad fin du var på bilden!

Agneta
Agneta
8 years ago

Åh vad fin du var på bilden!

Nästa inlägg

Recept på Digestivekex

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x