En heldag på Mall of Scandinavia

Jag ligger i sängen jag…. 

….helt slut faktiskt! Lite för lite sömn och gå runt på Mall of Scandinavia i flera timmar tog musten ur den här tanten alltså! 🙂

Men jag säger såhär, det var det tammetusan värt. Inte varje dag man får gå runt med stora barnen sådär en hel dag, uppskattat var ordet!

 

Först började vi med att åka förbi Tonys jobb. Tonys kontor är ett stenkast ifrån Mall Of Scandinavia.  Hur bra? Dom kan alltså gå dit och käka lunch om dom vill. Lyxigt ju!

 
  
  

Deras kontor och showroom är såååå fint! Stringhylla på väggarna och det absolut senaste i konferensväg.

 

Playstation med FIFA var en mycket uppskattad detalj mitt på kontoret kan jag säga. Numera vill Milo ha de där skärmarna på väggen hemma att spela på istället för sin lilla TV. Haha…..

 

När vi lämnat Milo så for vi till Mall of Scandinavia. Thedde och Elliot har inte varit där ännu så upplevelsen blev första gången. Båda var superimpade och ska inte gå åka till andra affärer mer har de sagt. 🙂

 

Mycket att se, stora butiker och maffig belysning! Hann med en rulltrappsbild. 🙂

 

Vi blev hungriga rätt snabbt. Jag försökte få barnen att testa nåt nytt. Det finns ju ett maffigt restaurangutbud på MOS. Jag föreslog MEZE (som jag älskar) men blev snabbt nedröstad. Blev sushi och det är ju inte fy skam heller.

 

Fråga mig inte vad vi höll på med här? 🙂

     

Thedde fick provsitta sin drömbil. En Tesla med hundratjufler hästkrafter. Lovade att jag skulle köpa en sån till honom när jag blir miljonär. 🙂

 

Elliot med nespressopåse i handen. Vi köpte kaffekapslar till honom också, smaksatt kaffe valde han efter att ha provsmakat i butiken. Caramel var det tydligen. 🙂 Jag köpte mitt koffeinfria som jag älskar!

 

Skapligt bitiga skyltdockor i adidasbutiken va?

 

Gjorde ett besök på Royal Design också. Alltså den här ”Klongen” är rena rama drömmen alltså! Förresten så hittade jag ett par solisar inne på Michael Kors. Oh my god – sååååå snygga, men alltså fifan….att tappa bort dom eller ha sönder dom o dom kostar 3000 spänn. Jag skulle gråta blod!

 

Satt ned en stund i Gant butiken medan grabbarna provade ut skor. Sååå fint med de vita färska kallorna i vasen. Det där bladet? Vad heter det? Vill ha såna i vas här hemma, sååå snyggt! Kolla guldbordet då?

 
  

Vi avslutade med en fika på Starbucks. Glutenfri brownie och en stor koffeinfri latte med laktosfri mjölk. Tack Starbucks för att ni tänker på alla!

Såååååå mysigt, det här kommer jag leva på länge! Nu ska jag vila lite innan vi ska äta mat. Imorgon åker vi och åker skidor. Thedde med kompis följer också med. Ska packas lite till det också. Men vi hörs kanske senare…..gör vi inte det så önskar jag dig en fin kväll och lillördag.

4
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
8 years ago

Bladet heter Monstera-blad. Håller med om att de är snygga. mvh Floristen

Camilla
Camilla
8 years ago

Bladet heter Monstera-blad. Håller med om att de är snygga. mvh Floristen

Skatan
Skatan
8 years ago

Det är typ det enda bladet jag kan. Attsingen att jag inte var snabbare. Så kallat djungelöv. ..hahahaha nerå skoja, säger samma som floristen.
Ha en fin kväll!

Näää kom inte in här nå mer ikväll. Ta det lite chill nu och ladda för imorgon istället.

Skatan
Skatan
8 years ago

Det är typ det enda bladet jag kan. Attsingen att jag inte var snabbare. Så kallat djungelöv. ..hahahaha nerå skoja, säger samma som floristen.
Ha en fin kväll!

Näää kom inte in här nå mer ikväll. Ta det lite chill nu och ladda för imorgon istället.

Agneta
Agneta
8 years ago

Vilka fina pojkar du har, och du är så vacker. ( Du tycker säkert jag är knäpp som skriver det , men det är sant)!!

Agneta
Agneta
8 years ago

Vilka fina pojkar du har, och du är så vacker. ( Du tycker säkert jag är knäpp som skriver det , men det är sant)!!

Lisoball
8 years ago

Vad lycklig jag blir av det här inlägget. Härligt å läsa om hur mysigt ni haft å suga åt sej av känslan. 😀

Lisoball
8 years ago

Vad lycklig jag blir av det här inlägget. Härligt å läsa om hur mysigt ni haft å suga åt sej av känslan. 😀

Nästa inlägg

Grissini med smak – Timjan – Basilika & vitlök – Chili – Salt och Lakrits

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x