Rosor som håller

IMG_6798 IMG_6799 IMG_6800

Godmorgon!

Har ni sett mina rosor? Dom håller än, jag har bara snittat dom ett par gånger och bytt vatten. Kanske är det framgångsreceptet. Jahapp, här har vi vaknat tiiiiidigt som helskotta. Kl 3 faktiskt, men jag somnade 9 så det får räcka med sömn. Oftast så somnar jag om typ 5-15minuter på morgonkvisten och det måste vara min powernap som gör att jag inte storknar av trötthet på dagarna. 😉

Jaha, vi ska strax fixa oss för en dag på Mall of Scandinavia. Jag ska få ha egentid med mina stora barn idag. Milo ska vara med Tony på jobbet under tiden. Åh så himla mysigt det ska bli! Det här har inte hänt på ÅR och DAGAR alltså! Snacka om mammalyx! ♥ Tänk att man kan sakna sina barn i sitt liv så mycket? Lite sorgligt är det men det är ju livets gång liksom. Det är såhär det måste bli, så idag förstår man betydelsen av ”man har sina barn till låns” mycket bättre.

Jag kommer att höra av mig under dagen (hoppas jag, om vi inte har fullt upp), jag finns på Instagram också (@niiinis.se) och sen har jag ju en FB sida som du GÄRNA får gilla också. Den hittar du HÄR.

Här inne ska du få recept på hemlagade salta pinnar i 5 olika utföranden. Jag har fått ett WOW-utlåtande på dom så dom får du verkligen inte missa. Ha en fin lillelördag nu! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Hoppas du får en fantastisk dag med dina söner <3
Energipåfyllning när den är som bäst! 😀
Kram

Mia
Mia
8 years ago

Hoppas du får en fantastisk dag med dina söner <3
Energipåfyllning när den är som bäst! 😀
Kram

Berit
Berit
8 years ago

Åh ja så mysigt med de stora barnen. Mina flickor är i åldern där de helst inte vill vara med morsan och jag har konstant hjärtesorg! Förstår och vet att de kommer tillbaka men det är tungt just nu..
Förresten ta reda på var vasen kommer ifrån idag!!????

Berit
Berit
8 years ago

Åh ja så mysigt med de stora barnen. Mina flickor är i åldern där de helst inte vill vara med morsan och jag har konstant hjärtesorg! Förstår och vet att de kommer tillbaka men det är tungt just nu..
Förresten ta reda på var vasen kommer ifrån idag!!????

Nästa inlägg

I tryggt förvar igen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x