Snart mot skidbacken!

Godmorgon! 

Tänker inte ens skriva om hur jag sovit, känns som den senaste veckan varit piss när det kommer till det så vi lämnar det därhän. 😉 Ska dock försöka sova lite i bilen, en powernap som jag är bra på just i bilen. Dreglandes med gamnacke, det är min grej det. 😀

Jag ska kliva upp strax fast det är i ottan, ska förbereda lite matsäck och fix åt oss till dagens skidåkning. Vi ska satsa på att åka vid 7-8 tiden så vi är uppe i backen i tid och innan det är knökat. Ska bli spännande att se Milo åka idag, har lärde sig ju förra året så vi får se hur pass det sitter i?

   


Från förra årets skidresa till Stöten.

Det sägs att det ska bli soligt i backen idag, det vore ju härligt! Bara det håller uppe, snö regn och blåst kan hålla sig borta.

Nu ska jag googla på god matsäck i backen för lite inspo. Lunch äter vi ju där men bland det bästa jag vet är att kliva in i en värmestuga och korka upp den varma oboyen till en god macka! Det hör till på nåt vis. Tony är bra med ryggsäck också, han vill alltid ha det med på sånt här så då är en liten matsäck ypperlig.

Här inne kommer det vara lite tidsinställda inlägg, jag kommer också fota från vår dag såklart så du får se hur vi har det. Ha en fin torsdag mina vänner! ❤️

 1. Ann skriver:

  Du har ju tidigare skrivit om din östrogenbrist och biverkningar av detta. Jag som är lite äldre än dig och kommit in i klimakteriesvängen känner igen problemen med dålig sömn. Jag var dock tvärtom, kunde sitta uppe i soffan klarvaken till halvtre på nätterna och sedan skulle man upp vid sju igen. Min son tyckte att jag var lite mysko som var uppe på nätterna, men nu sover jag som en stock igen. Det jag ville säja var bara att våra hormoner påverkar sömnen kram

 2. Ann skriver:

  Du har ju tidigare skrivit om din östrogenbrist och biverkningar av detta. Jag som är lite äldre än dig och kommit in i klimakteriesvängen känner igen problemen med dålig sömn. Jag var dock tvärtom, kunde sitta uppe i soffan klarvaken till halvtre på nätterna och sedan skulle man upp vid sju igen. Min son tyckte att jag var lite mysko som var uppe på nätterna, men nu sover jag som en stock igen. Det jag ville säja var bara att våra hormoner påverkar sömnen kram

 3. Th skriver:

  Ha en underbar dag ❤

 4. Th skriver:

  Ha en underbar dag ❤

 5. Agneta skriver:

  Åh, så mysigt!! Ha en härlig dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..