Snart mot skidbacken!

Godmorgon! 

Tänker inte ens skriva om hur jag sovit, känns som den senaste veckan varit piss när det kommer till det så vi lämnar det därhän. 😉 Ska dock försöka sova lite i bilen, en powernap som jag är bra på just i bilen. Dreglandes med gamnacke, det är min grej det. 😀

Jag ska kliva upp strax fast det är i ottan, ska förbereda lite matsäck och fix åt oss till dagens skidåkning. Vi ska satsa på att åka vid 7-8 tiden så vi är uppe i backen i tid och innan det är knökat. Ska bli spännande att se Milo åka idag, har lärde sig ju förra året så vi får se hur pass det sitter i?

 

  

Från förra årets skidresa till Stöten.

Det sägs att det ska bli soligt i backen idag, det vore ju härligt! Bara det håller uppe, snö regn och blåst kan hålla sig borta.

Nu ska jag googla på god matsäck i backen för lite inspo. Lunch äter vi ju där men bland det bästa jag vet är att kliva in i en värmestuga och korka upp den varma oboyen till en god macka! Det hör till på nåt vis. Tony är bra med ryggsäck också, han vill alltid ha det med på sånt här så då är en liten matsäck ypperlig.

Här inne kommer det vara lite tidsinställda inlägg, jag kommer också fota från vår dag såklart så du får se hur vi har det. Ha en fin torsdag mina vänner! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Åh härligt. Var åker ni sörlänningar då det är skiddax och hur långt blir det?
Här uppe har vi relativt nära till bra backar men vi brukar sticka iväg drygt 25 mil över en dag för att få riktigt bra åkning ibland 🙂
Bryt inga ben nu bara och fika gott!

Berit
Berit
8 years ago

Åh härligt. Var åker ni sörlänningar då det är skiddax och hur långt blir det?
Här uppe har vi relativt nära till bra backar men vi brukar sticka iväg drygt 25 mil över en dag för att få riktigt bra åkning ibland 🙂
Bryt inga ben nu bara och fika gott!

Veronika
Veronika
8 years ago

Låter som em riktig mysdag! 🙂 Fikan är ju det absolut viktigaste när åker skidor, blir inte riktigt densamma utan oboyen och ostmackorna 😉 Hoppas ni får en toppendag och tack för att du tar dig tiden varje dag och skriver till oss! Det uppskattas ❤️

Veronika
Veronika
8 years ago

Låter som em riktig mysdag! 🙂 Fikan är ju det absolut viktigaste när åker skidor, blir inte riktigt densamma utan oboyen och ostmackorna 😉 Hoppas ni får en toppendag och tack för att du tar dig tiden varje dag och skriver till oss! Det uppskattas ❤️

Agneta
Agneta
8 years ago

Åh, så mysigt!! Ha en härlig dag.

Agneta
Agneta
8 years ago

Åh, så mysigt!! Ha en härlig dag.

Th
Th
8 years ago

Ha en underbar dag ❤

Th
Th
8 years ago

Ha en underbar dag ❤

Ann
Ann
8 years ago

Du har ju tidigare skrivit om din östrogenbrist och biverkningar av detta. Jag som är lite äldre än dig och kommit in i klimakteriesvängen känner igen problemen med dålig sömn. Jag var dock tvärtom, kunde sitta uppe i soffan klarvaken till halvtre på nätterna och sedan skulle man upp vid sju igen. Min son tyckte att jag var lite mysko som var uppe på nätterna, men nu sover jag som en stock igen. Det jag ville säja var bara att våra hormoner påverkar sömnen kram

Ann
Ann
8 years ago

Du har ju tidigare skrivit om din östrogenbrist och biverkningar av detta. Jag som är lite äldre än dig och kommit in i klimakteriesvängen känner igen problemen med dålig sömn. Jag var dock tvärtom, kunde sitta uppe i soffan klarvaken till halvtre på nätterna och sedan skulle man upp vid sju igen. Min son tyckte att jag var lite mysko som var uppe på nätterna, men nu sover jag som en stock igen. Det jag ville säja var bara att våra hormoner påverkar sömnen kram

Nästa inlägg

En heldag på Mall of Scandinavia

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x