Karatekatt och hemmamys

Hallå!

Oj, idag blev det typ inget gjort. Alltså…. bara softisch hela långa dagen. Jag lyckades inte somna, men låg och kollade på en film i sängen medan Milo låg bredvid. Så mysigt att bara göra ingenting och faktiskt perfekt just idag när man är sliten. Självklart har jag städat och dammsugit hela övervåningen, jag menar….jag är ju av den kvinnliga sorten och jag vet ju att ni är många med mig som hållit med när jag pratat om min egen hopplöshet att ALDRIG klara av att bara ta det lugnt. 🙂

IMG_6815IMG_6820 IMG_6821

Lite mörka bilder från Milos rum då det hade börjat skymma. VIlle mest visa de söta kuddarna jag har på hans säng. Jag blir så glad av dom på nåt sätt. Ovanför kuddarna på väggen ska jag snart sätta upp en liten tavelvägg med posters från min egen webshop. Så mycket fint (om man nu får säga det själv  – det är ju jag själv som designat. ) 🙂 Milos gosedjur fick faktiskt flytta ut från hans säng nu. Han har haft en miljard av dom och det ääääär ju så träligt att kasta dom ur och i sängen varje morgon och kväll. Vi var överens om att de enda som fick bo kvar var minionerna. 🙂

coc_chanel_poster ljusslinga

IMG_6830 IMG_6831

Jag med mina ljusslingor. Det ÄR ju bara så mysigt sken man får med dessa ljusslingor. Den här med stjärnorna älskar jag. Den är från IKEA och fanns i julas. Den kommer nog vi ha uppe året runt tänker jag. SÅ nu sitter jag här på sängen bland mina ljusslingor och skriver till dig. Istället för crazy catlady är det crazy lightlady här. Lite crazy catlady är jag iofs också. Så fort katten är ute lite för länge så funderar jag på var han tagit vägen? Idag har han varit ute jättemycket, det märks att det börjar gå mot vår även på honom. Döm om min förvåning idag,  när jag och Milo ligger på sängen och kollar film, när katten plötsligt hoppar upp i sängen!!! Han var ju liksom ute. Dock så sträcker han sig på dörrhandtaget, men med tanke på att vi människor knappt får upp dörren här hemma,  utan måste rycka upp den….. så kliar jag mig i huvudet en aning över hur han kom in egentligen? Är det nån jäkla superman katt vi har eller? Hulken? Hur gick det till? Man kanske ska börja passa sig? 😀 Rätt vad det är får man en karatespark i skallen av tjockkatten!

karatekatt

HUA! 🙂 Be very afraid….. 

Jaha, Tony är och handlar med Milo. Bra för Milo att komma ut lite. Tanken var att jag skulle handla men när Tony ringde och jag beklagade mig över min onda kropp så sa han att han skulle handla på vägen hem. Han hämtade upp Milo innan bara så han fick vara med och bestämma godiset. SÅ SKÖNT att slippa hasa sig ut. 😉 Ni ska bara se när jag tar mig upp ur soffan, det är som en riktigt skruttig tant ska ta sig framåt. Ajajaj….haha. Det kostar på att ligga på topp i skidbcken mina damer och herrar! 🙂 Ska faktiskt hoppa in i en riktigt varm dusch nu och värma upp kroppen lite, så brukade jag göra när jag tränade innebandy som mest. Då kunde jag få träningsvärk som kändes som inflammation ibland och då hjälpte en varm dusch och hålla sig varm bra.

Jag ska fortsätta tända upp lite ljus här hemma till vårt fredagsmys. Det blir mat framför TV:n och snuggla i soffan hela långa kvällen för vår del. Hoppas Du får en trevlig kväll. ♥

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aa
aa
8 years ago

Mysigt och fint med ljusslingor, jag har en i vardagsrummet som liknar den i Milos rum ovanför de supersöta och roliga Minionsfigurerna. Trevlig helg på er. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
8 years ago

aa
aa
8 years ago

Mysigt och fint med ljusslingor, jag har en i vardagsrummet som liknar den i Milos rum ovanför de supersöta och roliga Minionsfigurerna. Trevlig helg på er. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
8 years ago

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Har inte kommit in på ditt Insta på ett par dagar.
Vad heter du där ?
Vill gärna se det igen.
Hälsningar Skåneland.

Nina
Reply to  Skåningen
8 years ago

Förlåt! Bytit namn…. glömt att skriva det här!

@niiinisbakochlifestyleblogg

Skåningen
Skåningen
Reply to  Nina
8 years ago

Aha………….du är väl för rolig………….
Tack tack nu löser det sig.
Hälsningar Skåneland.

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Har inte kommit in på ditt Insta på ett par dagar.
Vad heter du där ?
Vill gärna se det igen.
Hälsningar Skåneland.

Nina
Reply to  Skåningen
8 years ago

Förlåt! Bytit namn…. glömt att skriva det här!

@niiinisbakochlifestyleblogg

Skåningen
Skåningen
Reply to  Nina
8 years ago

Aha………….du är väl för rolig………….
Tack tack nu löser det sig.
Hälsningar Skåneland.

Nästa inlägg

Quornfärssås och mysfredag!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x