Lite surt….

IMG_6866

 Lite surt känns det…..

….att jag sitter här och jobbar när det är vinterväder ute som heter duga. Men jag måste jobba och få klart. Mitt samvete tillåter mig inte att bara släppa allt idag. Dock så är jag snart klar för dagen och kan slappna av lite.

Fast helt ärligt, jag skulle egentligen behöva gå ned i vår källare och fota lite. Det är nämligen så att vi har massor med bra saker som bara står därnere. Alltså, som är helt ok men vi får inte plats med det nånstans. Så frågan är om det bara ska stå därnere och samla damm eller om jag faktiskt ska kränga det? Det är hur mycket leksaker som helst t ex. Det är mattor, tavlor, inredningsgrejer…ja men allt. Synd att bara låta det stå därnere tycker jag. Vi har en köp och sälj sida på FB för vår lilla småstad så jag får helt sonika börja fota och lägga ut där tror jag. Återvinning när det är som bäst.

Jaha, nu ska jag avsluta här och klä på mig och ta en promenad i det fina vädret. Milo leker hos grannen så jag passar på då tror jag. Får se om jag får med mig den här på promenaden?

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grytbröd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x