Söndagsfirare

Halloj Söndagsfirare!

Har ni haft en bra Söndag? Det har vi haft. Vilket väder det varit? Soligt och några plusgrader.

IMG_6912

Nu bestämmer jag att detta är den sista veden den här vintern. Det blir ingen mer ved nu, nu ska det bli vår. Ja, så bestämmer jag. Det är bra mysigt med brasa, det är det ju. Men för värmens skulle så räcker det nu. Ok? 😉 Tony har varit så duktig och huggit ved idag. Han som skulle ha en träningsfri dag idag. 🙂 Det är supertufft att hugga ved, bra träning som tusan. Jag skulle få ryggskott och ha träningsvärk i två veckor tammetusan.

IMG_6911

IMG_6913

Jag har plockat bort ljusslingor och granris som har hängt på dörren tills nu. Det var faktiskt helt ok fortfarande, hade inte ens börjat barra faktiskt. Bra skit! 🙂

Senast överförda102

Nu sitter jag här i soffan och har börjat tänka kväll. Borde tänka mat men jag har ingen ork. Det känns som om det var nyss jag lagade lunch. Tycker inte Du att det blir så att man inte gör annat än lagar mat, plockar fram fika, plockar av mat och fika och fyller och tömmer diskmaskin på lediga dagar och man håller sig hemmavid? Det tycker jag! Jag gör inte annat när vi är lediga och hemma. 🙂

recept_glutenfria_oreos

Helst av allt vill jag bara koka en stor kopp kaffe och moffla i mig dessa glutenfria OREO-kakor som jag bakade idag. Tänkt att vi skulle äta dom till kvällsfika. Kanske skiter vi i middag och bara mumsar i oss dessa istället. 🙂 Bra söndagsmiddag ju. 😉 Dessa ska du få recept på imorgon.

IMG_6875

Jag ska sätta mig och knåpa ihop en veckomatsedel här. Den här ska ingå i den, en kryddig korvstroganoff som är sååå smarrig.

Nähä, nu ska jag få hem Milo här. Han är hos grannen och leker. Han behöver komma ned i varv inför skolveckan som börjar imorgon. Han har haft ett toppenlov, de stora barnen är också nöjda med sina lov. Härligt ju. Fr o m nästa vecka återgår vi till det normala igen. Vi börjar med samtal på skolan för Milo redan imorgon, spännande att höra hur det går för vår lilla fis?

Nu ringa hem Milo. Ha en fin kväll finisar! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Har ”sagt” det förr och säger det igen ert hus är så jädrans gulligt och fint! Ja vädret denna helg kan man inte klaga på. Var på bio och såg en man som heter Ove idag. Trodde vi var dom sista som inte sett den,men salongen var nästa full. Fick både skratta och gråta en skvätt,helt klart en sevärd film. Ha en fortsatt mysig söndagskväll. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK!

Ja den har jag funderat på att se också…dock så hörde jag att många var så himla lednsa så jag har dragit mig lite faktiskt. Får se om jag ”törs” och orkar. 🙂 KRAM

Kina
Kina
8 years ago

Har ”sagt” det förr och säger det igen ert hus är så jädrans gulligt och fint! Ja vädret denna helg kan man inte klaga på. Var på bio och såg en man som heter Ove idag. Trodde vi var dom sista som inte sett den,men salongen var nästa full. Fick både skratta och gråta en skvätt,helt klart en sevärd film. Ha en fortsatt mysig söndagskväll. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

TACK!

Ja den har jag funderat på att se också…dock så hörde jag att många var så himla lednsa så jag har dragit mig lite faktiskt. Får se om jag ”törs” och orkar. 🙂 KRAM

Img 5116.jpg

Nästa inlägg

Recept på snabba frallor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x