Bästa ansiktstvätten

IMG_3707 clinique 2

 

Den här rackar´n har jag ju pratat om förut. Jag får en del frågor om hudvård och framförallt om vilken tvätt man ska välja. Det här är min tvätt som slår ALLT annat jag tidigare provat. Nu är min tvätt slut och jag måste köpa ny. Direkt har jag fått torra fläckar i ansiktet. Det tog ett par dagar från att den tog slut till jag hade snustorra kinder. Den här kan jag VERKLIGEN rekommendera dig som är osäker på vilken tvätt man ska välja.

Lite fakta om hur den hjälpt mig!

* Aldrig torra fläckar när jag använder denna.
* Dryg, räcker en hel evighet. Denna köpte jag i mitten på oktober. Den har räckt i ganska precis 4 månader. Då tvättar jag med denna både morgon och kväll.
* Tvättar bort mascara och hela kittet. Funkar även på min fransförlängning.
* Jag blir aldrig röd efter tvätt som jag alltid annars blir.
* Blemmor och små kvisslor som man kan ha på hakan försvinner helt med denna.

Dessutom tycker jag att den håller hud stram på nåt sätt, kan inte förklara. Men det känns som om jag har mer shape på huden när jag använder den här. Det beror säkert på att den hjälper till att hålla huden återfuktad. Jag är svinnöjd med den och måste köpa ny PRONTO!

HÄR finns den om du vill köpa också!

(adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
3 years ago

Hej. Vill tipsa dig om bysara.se Ekologisk oljerengöring o fukt. Min hy har blivit toppen sen jag började med hennes produkter. (Innan anv jag cliniq i ca 30 år,) Läs hennes blogg så får du mer info. Mbh Lena

Nästa inlägg

Vad har jag för ytterplagg i vår?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x