Springa ut naken….

 Go`kväll!

Hur har ni det? Här har jag just satt ned rumpen i soffan. Maten är i magen och matlådor fixade. Tvättmaskinen och diskmaskinen går båda två, inga konstigheter där heller. 🙂 Att återgå till kontoret kändes som om man inte ens hade varit borta. Så snabbt gick det att komma in i det. Börjar känna mig lite smått stressad med mina tavlor, 6 tavlor till ska målas. Har motiven ungefär klara men dom tar ju X antal timmar att göra varje en av dom. SÅ jag MÅSTE ta mig tid. Men, jag vill känna mig pigg och fräsch när jag målar. Inte trött och sliten… så när ska jag göra det då? 4 på morgonen kanske. Tja, varför inte?! 🙂

Tillbaka på kontoret. Jag trivs så himla bra på  mitt kontor. Har en fin känsla i bröstet där och tycker om att sitta bland människor som man kan både morsa på och prata med. Love it! ♥

Efter jobbet åkte jag hem och väntade på Tony. Idag hade vi samtal på skolan. Dock så behövde Tony svänga förbi och hjälpa Thedde att få igång bilen.. den hade lagt av. Stressad var jag men tänkte att skulle ställa mig i solen och njuta istället för att sitta inne.

IMG_6926

Den här minigrisen hade varit sååå duktig. Han jobbar bra och gör massor med uppgifter på alla lektioner. Han lyssnar alltid på fröken och har börjat räcka upp handen mer. Förr har han varit lite för blyg men nu har det lossnat. Jag blir helt rörd. Bröstet spricker av stolthet och jag önskar av hela mitt hjärta att det får fortsätta så. Vi åkte och handlade efteråt och då fick han köpa lite naturgodis (mest naturella nötter och några chokladöverdragna sådana) för att han varit så duktig. Nu har vi borstat tänderna, klätt av oss och så somnade han på två röda. Jag tror att han var lite spänd för samtalet idag. Sötis! ♥

IMG_6936

Matlåda ikväll! Jag lagade en exotisk kycklinggratäng ikväll som blev sååå god! Du ska också få receptet på det sen.

 

Här sitter vi i soffan och vem ligger inte precis bredvid mig om inte tjockkatten? Sjävklart… var annars? 🙂 Jag ska strax tvätta av mig sminket och hoppa ner under filten  här i soffan. Är sötsugen så jag skulle kunna skrika…får typ gå ut naken och springa runt kåken eller nåt. Har oreokakor står i kylen och dom jäklarna ropar på mig. ”Kom o ääääät”. Morr, denna sockeravgiftning i början av veckorna är sådär alltså. Men det går bra, inget socker i veckorna…. Det enklaste är ju att avstå helt och hållet men fasen, på helgerna vill man verkligen smaska lite ju. Well well, det är bättre imorgon.

Nä, nu är det dags att säga trevlig kväll till dig! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bästa ansiktstvätten

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x