Bästa krämen för ”fnöskigt” ansikte!

Igår berättade jag ju att min ansiktstvätt är slut. Det gjorde att jag fick tillbaka mitt fnöske i fejset. Jag har ju haft mina knep. Bl a så har jag ju många fina produkter från Yves Rocher som jag använt. Just nu har jag en sån där period när allt tar slut samtidigt. Känner ni igen det? Det är så typiskt. POFF så sinar varje burk och flaska och man står och försöker tömma ur de sista dropparna.

Igår letade jag förtvivlat efter något att ha i ansiktet till natten. Något som var rejält fet. Fuktmask hade jag redan haft men jag har en sån som man inte får lämna kvar över natten. Men så kom jag ju på den här krämen. Världens sötaste namn har den också, ”Kräm för torrisar”. Jag har faktiskt inte vetat att man även kan ha den i ansiktet.

kräm för torrisar 2

Såhär står det om produkten:

En vårdande parfymfri kräm med ekologiska oljor från kokos, sheasmör och nyponrosfrö som skyddar din hud mot yttre påfrestningar, samtidigt som den gör din hud mjuk och smidig. Den fraktionerade rapsoljan har anti-inflammatoriska egenskaper som dämpar rodnad och hjälper till att lugna en stressad hud. Denna kräm fungerar utmärkt att applicera lokalt på torra och fnasiga partier över såväl ansikte som kropp.

Hurraaa! Så inatt har jag sovit med den i ansiktet och snacka om att det har mjukgjort alltså. Inga torra fläckar alls kvar och så känns det som det där strama skiten bara är borta.

Svårt att se kanske men jag är lite jämnare igen. Innan så fastnade ju liksom sminket på de torraste fläckarna och gjorde så det såg fläckigt ut. Huuu…..

kräm för torrisar

HÄR hittar du denna kräm för torrisar! Hihi, älskar som sagt namnet.

(adlink)

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Hej igen! Tack för fin inspiration till vårytterkläder!

Jag är hemma och vabbar, passar på att baka.
Vilket är Milos bästa, 5 i topp lista när det gäller bakverk?
Jag bakar till mina barn, något gott till mellanmål, men kan tycka att just nu är det så mycket ”nyttiga, konstiga” recept. Så därför undrar jag 🙂

Ha en bra dag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Oj, hans absolut godaste och toppfavorit är Macarons. Ujuj….dom får han dock inte så ofta då jag avskyr att baka dom. Av det jag bakar älskar han som sagt macarons, vanliga kanelbullar, citronmuffins, digestivekex och det brödet jag gjorde häromdagen (pannbröd). Till mellis äter han mest yoghurt, just nu är favoriten solrosfrön i. Sen mina mackor då…. Är det helg eller lite roligare kan jag slänga ihop lite citronmuffins eller bullar också. 🙂 Han är rätt enkel i smaken när det kommer till bakverk faktiskt. 🙂

Marie
Marie
8 years ago

Hej igen! Tack för fin inspiration till vårytterkläder!

Jag är hemma och vabbar, passar på att baka.
Vilket är Milos bästa, 5 i topp lista när det gäller bakverk?
Jag bakar till mina barn, något gott till mellanmål, men kan tycka att just nu är det så mycket ”nyttiga, konstiga” recept. Så därför undrar jag 🙂

Ha en bra dag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Oj, hans absolut godaste och toppfavorit är Macarons. Ujuj….dom får han dock inte så ofta då jag avskyr att baka dom. Av det jag bakar älskar han som sagt macarons, vanliga kanelbullar, citronmuffins, digestivekex och det brödet jag gjorde häromdagen (pannbröd). Till mellis äter han mest yoghurt, just nu är favoriten solrosfrön i. Sen mina mackor då…. Är det helg eller lite roligare kan jag slänga ihop lite citronmuffins eller bullar också. 🙂 Han är rätt enkel i smaken när det kommer till bakverk faktiskt. 🙂

Skatan
Skatan
8 years ago

Kanske man skulle prova att trycka en centimeter- rätt i munhålan ( kan ärligt inte säga just munhåla utan att höra Carl-Jan Granqvist i mitt huvud.- du hör ju själv på vilken nivå jag är -snustorr)

Jag känner mig allmänt som en megasuck. Solen som har en WOW-effekt på de flesta fick mig att bli AP-trött.. och torr.

Nä idag SKA jag gå i solen, om så bara en kopp kaffe mot husväggen här på jobbet. Det kanske kan hjälpa..
Ha en bra dag!

( du ÄR så tjusig- lite avundsjuk på hur kan du se ut som en rosenknopp hela tiden när en annan ser ut som en barkbåt typ.. eller jag ska vara lite schysst mot mig själv. Jag är fräsch i ungefär 7 minuter efter att jag gjort mig i ordning.. Lyllos dig! )

Skatan
Skatan
8 years ago

Kanske man skulle prova att trycka en centimeter- rätt i munhålan ( kan ärligt inte säga just munhåla utan att höra Carl-Jan Granqvist i mitt huvud.- du hör ju själv på vilken nivå jag är -snustorr)

Jag känner mig allmänt som en megasuck. Solen som har en WOW-effekt på de flesta fick mig att bli AP-trött.. och torr.

Nä idag SKA jag gå i solen, om så bara en kopp kaffe mot husväggen här på jobbet. Det kanske kan hjälpa..
Ha en bra dag!

( du ÄR så tjusig- lite avundsjuk på hur kan du se ut som en rosenknopp hela tiden när en annan ser ut som en barkbåt typ.. eller jag ska vara lite schysst mot mig själv. Jag är fräsch i ungefär 7 minuter efter att jag gjort mig i ordning.. Lyllos dig! )

Nästa inlägg

Frukost-trifle

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x