ANNONS

Exotisk kycklinggratäng med sting

/

Dagens middagstips!

Den här kycklingrätten är verkligen supersmaskig. Det är lite sting i den samtidigt som den är sådär härligt krämig och god. Du måste testa! Du kommer garanterat att tillaga den fler gånger.

IMG_6929
IMG_6931
IMG_6932
IMG_6935

RECEPT EXOTISK KYCKLINGGRATÄNG MED STING

8oo gr kycklinginnerfiléer
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 dl mango chutney
1 msk sambal oelek
1 dl färsk mango (funkar bra med fryst)
4 dl vispgrädde
salt
svartpeppar

GÖR SÅHÄR:

Börja med att strimla kycklingfiléerna till mindre bitar. Stek bitarn i olja. De ska inte få färg men de ska vara genomstekta så att säga. Pressa över vitlöken.  Hacka paprikan och ha i den bland kycklingen. Stek med den tills den mjuknar lite. Vispa grädden, inte till fast grädde men den ska vara lättvispad. Ha i sambal oelek och mango chutney. Krydda också med salt och svartpeppar. Avsluta med att ha i den färska mangon. Rör om. Häll i kycklingen och paprikan i en ugnsfast form. Häll över gräddblandningen över kycklingen. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter eller tills gräddblandningen fått lite färg. Servera med ris och grönsallad. MUMS!

3
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00