Bättre morgon….

Gooodmoooorning!

Onsdag redan, imorgon torsdag och sen är det fredag igen. Med den här farten är det snart höst igen. Mohahaha….. positiva Stina. 😀 Denna morgon var MYCKET bättre än den igår, blööööö…. Det var något med gårdagens kändes det som. Är kanske tisdagar mina nya måndagar? Oh no, hoppas inte.

IMG_6973

I morse hann vi t.o.m göra det sista på läxan. Det är helt ”sinnes” att han sitter och knåpar läxor. Skriver och läser obehindrat. På riktigt, jag har inte hängt med alls. Det känns som att det där med att hänga med blir sämre och sämre, kanske har det med MIN ålder att göra??! Ju äldre man blir desto sämre hänger man med. Ja, det säger ju logiken också, att man som gammal hänger med dåligt, men att vid 43 årsålder känna det som att man vill nypa sitt barn i kinden och säga:

”Oj vad stor du har blivit!”

Du vet sådär som de äldre gjorde med en när man var liten. Då tyckte man ju att de var närmare döden än 80 liksom. Själv tyckte man att ett sommarlov var ett halvår långt och längtade man till julafton kändes det som 1 år fast det var ”bara” en månad kvar. Fifan, idag går en månad i ett nafs. Ja, annat var det förr…. 😉

Nu jobba, här inne ska du få lite dagens outfit tips, det blir recept och sen tänkte jag hinna med ett litet tips på inredning. 🙂

Ha en fin dag nu så hörs vi sen igen. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
helena
helena
8 years ago

Hej Nina och tack för en så bra blogg. Jag har en fråga, jobbar du fortfarande med kläder? Började du inte jobba för Love Forever eller minns jag fel.
Sen undrar jag också hur det gick med ”det mediala” för dig, visst var det så att du hade kontakt med ett medium.

Har följt din blogg länge och tycker precis som du att Milo har blivit stor ”så plötsligt”, vad hände liksom….

Niiinis
Niiinis
Reply to  helena
8 years ago

Tack själv för att du läser. ♥

Har skrivit om det på bloggen tidigare men du har säkert missat, jag slutade på Love Forever efter införsäljningsperioden. Terece har omorganiserat i Love Forever och ändrat strategi så idag samarbetar vi på lite annorlunda sätt, men jag är alltså inte kvar som säljare på Love Forever.

Ja, det mediala, det går bra. Jag läser en hel del och utvecklar mig sakta framåt. Jag skulle ju börja en medial kurs som är 1 år lång men då blev jag så otroligt sjuk och hamnade på sjukhus och blev opererad, så jag fick avboka kursen. Idag är mitt medium en av mina goda vänner så henne får jag massor med inspiration och lärdom av. ♥

KRAM till dig!

helena
helena
8 years ago

Hej Nina och tack för en så bra blogg. Jag har en fråga, jobbar du fortfarande med kläder? Började du inte jobba för Love Forever eller minns jag fel.
Sen undrar jag också hur det gick med ”det mediala” för dig, visst var det så att du hade kontakt med ett medium.

Har följt din blogg länge och tycker precis som du att Milo har blivit stor ”så plötsligt”, vad hände liksom….

Niiinis
Niiinis
Reply to  helena
8 years ago

Tack själv för att du läser. ♥

Har skrivit om det på bloggen tidigare men du har säkert missat, jag slutade på Love Forever efter införsäljningsperioden. Terece har omorganiserat i Love Forever och ändrat strategi så idag samarbetar vi på lite annorlunda sätt, men jag är alltså inte kvar som säljare på Love Forever.

Ja, det mediala, det går bra. Jag läser en hel del och utvecklar mig sakta framåt. Jag skulle ju börja en medial kurs som är 1 år lång men då blev jag så otroligt sjuk och hamnade på sjukhus och blev opererad, så jag fick avboka kursen. Idag är mitt medium en av mina goda vänner så henne får jag massor med inspiration och lärdom av. ♥

KRAM till dig!

Nästa inlägg

Feng shui totalt åt helskotta

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x