Dagens klädinspo

Idag har jag på mig de skönaste kläderna man kan tänka sig. Såhär gillar jag verkligen att gå klädd. Det känns lite som att strutta runt i ett nattlinne liksom. Hehe… Fråga Tony vad han tycker om nattlinnen? Det är tant för honom…. Jag brukar svara att jag ju ÄR en tant och att en tant ska ha ett nattlinne. Är det bara jag som kan tycka att det är lite ”zzzexxyyyy” med nattlinne? Synd att jag är ensam om att tycka det i vår familj i så fall….. hahaha.

dagens outfit1

Jag har knåpat ihop ett litet collage på inspo på såna kläder som jag har idag.

boozt collage 5

TunikaHÄR

Lite inspo sådär på en onsdag. Jag själv älskar att få inspiration till hur man kan klä sig. Man kan ofta komma på något som ligger där hemma som man bara glömt eller som man inte tänkt på att kombinera på nåt annat sätt. Så jag slukar klädinspo så fort jag ser nåt. 🙂

(adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Älskar håret!!<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Men gulle gulle dig! TACK! ♥

Lisoball
8 years ago

Älskar håret!!<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Men gulle gulle dig! TACK! ♥

Erica
Erica
8 years ago

Jättesnyggt! Får dig att se lång ut! ( hur lång är du egentligen?)
Undrar också hur det är med din rumppa? Har det blivit bättre?
( folk som inte läst om dina besvär tror väl jag är helt galen som frågar! :D)

Erica
Erica
8 years ago

Jättesnyggt! Får dig att se lång ut! ( hur lång är du egentligen?)
Undrar också hur det är med din rumppa? Har det blivit bättre?
( folk som inte läst om dina besvär tror väl jag är helt galen som frågar! :D)

Nästa inlägg

Bättre morgon….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x