Fina ni och kvällstugg!

Va góa ni är alltså! ♥

Läst alla er kommentarer och blir varm i bröstet. TACK för att ni tar er tid att skriva till mig.

Här hemma så har vi just ätit, APGOD kycklingsoppa med nudlar. Fifan, den här veckan titulerar jag mig som någon form av Sveriges Mästerkock, lyckats så himla bra med maten hela veckan. Jag skriver ju veckomatsedel måndag – torsdag. Sen kör vi en annan matsedel fredag – söndag. Det är skapligt mycket roligare att handla för helgen än för veckan så att säga. Helgens handleri är ju extra allt typ. Chipspåsar som väller över i korgen, lyxigare maträtter, godis och glass. Det är då man ska springa på en läsare på ICA när man skrivit att man håller på att sockeravgifta sig. Haha…. 🙂 Nä, jag sockeravgiftar mig ju under veckorna, sen äter jag nåt göttigt på helgen och så får jag börja om, ja så lever jag just nu.

Hörrni, gissa om jag börjar få träningsvärk efter mitt pass här hemma igår? HOLY HELL. Idag när jag skulle sätta mig vid matbordet efter jag lagat mat var det sådär så man fick kasta sig ned, snabbt, ja för att det gör så helsickes ont i vissa ställningar. Ja det är exakt samma när jag ska sätta mig på toa, den träningsvärken har de flesta upplevt någongång. Men på något sadistiskt jäkla freaky sätt tycker jag det är underbart. Som att man gjort något bra….

IMG_7060

Här ser man lite av nudelsoppan. Milo VRÄÄÄKTE i sig, han satt och sa flera gånger ”Mamma, det här var verkligen jättegott, kanske det godaste jag ätit”. När han säger så vet man att man lyckats…. FETT lyckats.  Han har blivit så mycket bättre på att äta. Äntligen! Det tog ju bara 7 år. 🙂

Vi måste prata om hans tröja. Ja Sverigetröjan som han har på sig på bilden. Det är lika bra att jag förklarar för er också så ni inte börjar undra varför vi aldrig byter tröja på vårt barn. Milo ÄÄÄÄLSKAR fotboll. Han älskar allt med fotboll och vi pratar nog nästan bara om fotboll när vi sitter och pratar. Han ÄLSKAR därför också fotbollströjor. Helst vill han ha den här tröjan till skolan, VARJE DAG. Nu har jag lyckats avstyra det för att tröjan har en chokladfläck i fram. Då skyller jag på att man inte kan ha en smutsig tröja till skolan. Men nu börjar han undra varför jag inte tvättar tröjan åt honom. 😀 Svårt läge där liksom…. Alternativet är att köpa fler fotbollströjor…men vet ni vad dom kostar?! Jag kollade på Mall of Scandinavia. En liten barntröja går lös på 700 spänn! En tröja han växer ur på en kvart liksom. Så har du tips på var man kanske kan hitta fotbollströjor lite billigare, säg gärna till! Ja, så jag kan tvätta den här Sverigetröjan nångång. Haha…

IMG_7065 IMG_7066 IMG_7068

Min lilla fis och jag. Han var på så bra humör idag, fifan så mycket glädje det kom med denna unge alltså?! Han var menad för oss, just han. ♥ Vi försöker verkligen att sitta vid köksbordet och äta vår kvällsmat numera. Inte vid TV:nn och inte med telefoner. Vad mysigt det är alltså. En skön liten familjesamling sådär.

Sorry för allt det pattiga. 😉 Jag har valt bort de bilder som Tony zoomde ”nassarna” dock. Tänk att han gör så varje gång? Vet inte hur många tuttbilder jag raderat genom åren. 🙂 Ja, sen kan ni bortse manchesterbröstet. Det kom på en natt typ. Känner du igen det? Dom där sovrynkorna på bröstet försvann ju förr när man vaknat och duschat typ. En morgon så försvann de inte längre. De blev kvar. Haha… Ja herreminjee alltså.

Nä, nu ska jag göra klar Milo för natten. Får se om jag får av honom sin fotbollströja?! 🙂

Ha en fin kväll nu. Imorgon är det finfredag! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kim - Mamma till 2 & GRAVID
8 years ago

Vi har fotbollströjor och shorts från HM i olika kulörer 🙂

Lisoball
8 years ago

Jag köpte en ”Paris-tröja” på Kappahl faktiskt.

Ha en härlig fin-fredag!(jag firar med lila ögonskugga! :D)

Lisoball
8 years ago

Jag köpte en ”Paris-tröja” på Kappahl faktiskt.

Ha en härlig fin-fredag!(jag firar med lila ögonskugga! :D)

Kina
Kina
8 years ago

Ha en fin fredag och trevlig helg!

Kina
Kina
8 years ago

Ha en fin fredag och trevlig helg!

Linda
Linda
8 years ago

H&M brukar ha för 49 kr st

Linda
Linda
8 years ago

H&M brukar ha för 49 kr st

Lotta
Lotta
8 years ago

Önskar dig en finfin fredag Nina!Tack för din härliga blogg.
Har som du gått över så gott det går till glutenfritt och jisses vilken förändring!!En hel dag går och magen är helt lugn, galen skillnad mot innan. Får ont i magen bara av att titta på ljust bröd för att inte tala om bullar, hela magen goes bananas av det. Vetemjöl funkar inte. Har du provat skrädmjöl?Det är ett havremjöl man kan använda i all bakning, gott och man får inte ont i magen 😉 Köpte på mig ett gäng påsar i Värmland, finns inte här nere i söder mig veterligen. Testa det om du inte har gjort det. Kram/Lotta

Lotta
Lotta
8 years ago

Önskar dig en finfin fredag Nina!Tack för din härliga blogg.
Har som du gått över så gott det går till glutenfritt och jisses vilken förändring!!En hel dag går och magen är helt lugn, galen skillnad mot innan. Får ont i magen bara av att titta på ljust bröd för att inte tala om bullar, hela magen goes bananas av det. Vetemjöl funkar inte. Har du provat skrädmjöl?Det är ett havremjöl man kan använda i all bakning, gott och man får inte ont i magen 😉 Köpte på mig ett gäng påsar i Värmland, finns inte här nere i söder mig veterligen. Testa det om du inte har gjort det. Kram/Lotta

Anette
Anette
8 years ago

Härligt med barn som äter 🙂 Kan du dela med dig av receptet på nudelsoppan?

Anette
Anette
8 years ago

Härligt med barn som äter 🙂 Kan du dela med dig av receptet på nudelsoppan?

Nästa inlägg

Blåbärsmuffins med vaniljcrumble

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x