Bubbelkväll

Halloj min vän!

Oj, ja…jag vet inte. Den här veckan har varit tuff på många sätt. Idag blev dock saker som tyngt mig djupt klart, såpass klart att jag kände att jag efter att jag varit och hämtat Milo (och besiktat bilen som jag helt glömt bort) åkte hem kände för att baka (min terapi) och öppna en flaska bubbel.

bubbel

Bakning har ju varit min terapi i många år, det får mig lugn och trygg. Det får mig att fokusera och liksom landa. Helt klart den bästa terapin för mig. Kanske är det svårt att förstå men den som själv har bakning som terapi förstår mig.

IMG_7093

Jag bakade ett långpannebröd med oliver, parmesan och ost. Åååh… familjen LÖÖÖVED it! Receptet kommer imorgon.

IMG_7100 IMG_7102

När jag väl var klar med bakningen brände jag av några bilder. Med två glas bubbel innanför västen måste man ju ta en liten pussbild. 🙂

IMG_7108 IMG_7109

Bjöd över finaste grannen med barn på några glas bubbel. Sååå trevligt. Nu har de just gått hem och vi har satt oss för att kolla Fångarna på Fortet. Godiset är upphällt och vi kan ta kväll. Jag har tagit på mig ”nattlinne” som Tony äääälskar och satt mig tillrätta i soffan. SKÖNT! Den här veckan känns skön att den är över. Nu ser vi fram emot helg och ledighet.

Ha en fin kväll!

Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
8 years ago

Ha en fin kväll och hoppas att nästa vecka blir lättare! Kram!

Diana - "La madre"
8 years ago

åh men såå gott allt såg ut !! 😀 Ha en fin kväll vackra Nina

Katrin
Katrin
8 years ago

Ha en fin kväll och hoppas att nästa vecka blir lättare! Kram!

Djurfamiljen
8 years ago

Det brödet såg grymt gott ut 🙂

Vill tipsa om en tävling som jag har på min blogg där man kan vinna ett paket fyllt med saker till sin katt 🙂
http://djurfamiljen.se/

Diana - "La madre"
8 years ago

åh men såå gott allt såg ut !! 😀 Ha en fin kväll vackra Nina

Djurfamiljen
8 years ago

Det brödet såg grymt gott ut 🙂

Vill tipsa om en tävling som jag har på min blogg där man kan vinna ett paket fyllt med saker till sin katt 🙂
http://djurfamiljen.se/

Nästa inlägg

Till mellomyset

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x