FINFREDAG

Godmorgon! ♥

Det är finfredag idag. Själv hade jag så körigt i morse så jag hann varken ta bild på mig och min fredagsoutfit eller blogga. Men nu så fick jag lite tid över för att skriva ett hej till dig.

Hoppas din fredag börjat finfint! Iiiih, biter mig i tungan och hoppas att jag har fel men jag har känslan av att jag håller på att bli sjuk. Huvudvärk, hettar i kroppen och allmänt ur fas. Vi får hoppas att jag bara är trött eller nåt? Den influensan som går nu vill ju INGEN ha.

allt för föräldrar bild

Vet ni vad? Jag håller på att se över möjligheterna med att få börja hålla i bakkurser! Åh jag är så pepp och taggad på det nu. Det skulle vara så kul att få hjälpa människor att lära sig baka och tycka att det är lika skoj som jag tycker att det är. Vi får se om jag får ihop det.

Nu ska jag jobba vidare här, håll tummar för att jag inte blir sjuk är ni snälla. 🙂 Önskar dig en fin FINFREDAG, hur har du piffat dig eller INTE piffat dig för denna FINFREDAG?? Ni vet väl att min FINFREDAG börjar bli känd ute i de sociala medierna. Nästan varje fredag blir jag taggad i någons bild som kör FINFREDAG. Så roligt! ♥♥♥

1
Subscribe
Notify of
guest

22 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Bakkurs låter roligt. Synd att man bor en bra bit från Enköping.

Kina
Kina
8 years ago

Bakkurs låter roligt. Synd att man bor en bra bit från Enköping.

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Hes, finfredag it is!! Volanger på blusen och lite extra piffiga smycken:-) toppar det med att planera för tidig hemgång från jobbet också! Ha en riktigt härlig dag<3

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Hes, finfredag it is!! Volanger på blusen och lite extra piffiga smycken:-) toppar det med att planera för tidig hemgång från jobbet också! Ha en riktigt härlig dag<3

Jasmina
Jasmina
8 years ago

Åh, skulle du inte kunna ha några kurser i Stockholm isåfall? Skulle vara jättekul att vara med!

Jasmina
Jasmina
8 years ago

Åh, skulle du inte kunna ha några kurser i Stockholm isåfall? Skulle vara jättekul att vara med!

Linda Bergström
Linda Bergström
8 years ago

Hej! Brukar ju aldrig kommentera, men vill verkligen att du ska veta att dina glutenfria recept är välbakade här hemma. Jag skulle, trots att jag bor längre ifrån dig, gärna komma på en kurs om du bakar glutenfritt. Tycker att det är svårt ibland med mått och konsistens på det glutenfria…. Ha en toppenfredag!

Linda Bergström
Linda Bergström
8 years ago

Hej! Brukar ju aldrig kommentera, men vill verkligen att du ska veta att dina glutenfria recept är välbakade här hemma. Jag skulle, trots att jag bor längre ifrån dig, gärna komma på en kurs om du bakar glutenfritt. Tycker att det är svårt ibland med mått och konsistens på det glutenfria…. Ha en toppenfredag!

Mia
Mia
8 years ago

Hej! Ja din finfredag har verkligen blivit speciell 😉 tänk vad ett ord kan göra mycket egentligen, det skapar liksom en hel känsla över att dagen blir härligare piffigare och man känner sig gladare 😀
Kul med bakkurser! Jag älskar att baka men tiden räcker inte alltid till och nu när alla är så medvetna vad dom stoppar i sig ( på ett helt annat sätt än för bara 2-3år sen)så känner man sig nästan dum när man bjuder på kakor med massa ”livsfarligt” socker och mjöl i, dock vet jag att det finns jättegoda alternativ men i min värld blir det ändå inte riktigt samma sak 😉
Jag håller tummarna för att du inte blir sjuk utan njuter för fullt av finfredagen o den kommande helgen!
Kram kram <3

Mia
Mia
Reply to  Mia
8 years ago

Ps. Kul gubbar vi får vid inläggen numera 😀 Jag ser alltid förtvivlad och spysjuk ut ju 😀 haha!

Mia
Mia
8 years ago

Hej! Ja din finfredag har verkligen blivit speciell 😉 tänk vad ett ord kan göra mycket egentligen, det skapar liksom en hel känsla över att dagen blir härligare piffigare och man känner sig gladare 😀
Kul med bakkurser! Jag älskar att baka men tiden räcker inte alltid till och nu när alla är så medvetna vad dom stoppar i sig ( på ett helt annat sätt än för bara 2-3år sen)så känner man sig nästan dum när man bjuder på kakor med massa ”livsfarligt” socker och mjöl i, dock vet jag att det finns jättegoda alternativ men i min värld blir det ändå inte riktigt samma sak 😉
Jag håller tummarna för att du inte blir sjuk utan njuter för fullt av finfredagen o den kommande helgen!
Kram kram <3

Mia
Mia
Reply to  Mia
8 years ago

Ps. Kul gubbar vi får vid inläggen numera 😀 Jag ser alltid förtvivlad och spysjuk ut ju 😀 haha!

lycklig fruoch tvåbarnsmamma
lycklig fruoch tvåbarnsmamma
8 years ago

Hänger alltid på finfredag, hade själv liknande innan också för att börja fira in helgen och kanske även för att förlänga helgen lite

lycklig fruoch tvåbarnsmamma
lycklig fruoch tvåbarnsmamma
8 years ago

Hänger alltid på finfredag, hade själv liknande innan också för att börja fira in helgen och kanske även för att förlänga helgen lite

Kina
Kina
8 years ago

Kul med bakkurs. Synd man bor en bra bit från Enköping. Hoppas du slipper att bli sjuk.

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Finfredag och färska snittblommor på bordet!

Kina
Kina
8 years ago

Kul med bakkurs. Synd man bor en bra bit från Enköping. Hoppas du slipper att bli sjuk.

Susanne
Susanne
8 years ago

Roligt med bakkurs! Som fler skrev synd man inte bor i Enköping. Själv har jag haft influensan hela veckan, var hemskt så det hoppas jag du klarar dig ifrån!

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Finfredag och färska snittblommor på bordet!

Susanne
Susanne
8 years ago

Roligt med bakkurs! Som fler skrev synd man inte bor i Enköping. Själv har jag haft influensan hela veckan, var hemskt så det hoppas jag du klarar dig ifrån!

Erica
Erica
8 years ago

Åååh vad jag skulle vilja komma på din bakkurs!!!
Nu bor jag ju tyvärr i Finland så det är omöjligt…..men jag ska testa att baka ditt långpannebröd nån dag!!

Erica
Erica
8 years ago

Åååh vad jag skulle vilja komma på din bakkurs!!!
Nu bor jag ju tyvärr i Finland så det är omöjligt…..men jag ska testa att baka ditt långpannebröd nån dag!!

Nästa inlägg

Fina ni och kvällstugg!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x