Frulle när det är som bäst!

Hej igen!

IMG_7112 Ny mapp (15) Ny mapp (15)2

Det blev denna vansinnigt goda frukost trifle, recept hittar du HÄR. 

IMG_7115

Till det en stoooor kopp kaffe. Ser ni att jag fick ett hjärta i kaffet i morse? Det måste väl betyda något bra va? 🙂

Ny mapp (15)1

På lördagar är det alltid frukost vid TV:n. Tony var svinnöjd med brödet jag bakade igår. I vår familj är det mer vanligt ATT jag bakar än att jag INTE gör det. Jag har ju berättat för dig att det knappast ens uppskattas med bakningen längre. Men när Tony fick läsa det blev han nästan arg. Han sa att det VISST uppskattas och att jag ska skriva det till mina läsare. SÅ nu gjorde jag det. 🙂 Får se om han fr o m nu hoppar jämfota av glädje när jag bakar? 😉

Idag ska förmiddagen ägnas åt att…..gissa vad? Ja men självklart…. baka. Vid lunch åker vi ut till Tonys föräldrar och grillar korv. Mysigt lördagshäng med andra ord. Ikväll är det mello, ska förbereda nåt gottigt till det också. Sen rullar vi fram igen på måndag, precis som det ska vara. Jag har i alla fall inte blivit sjuk ÄN, men Milo är förkyld….så kanske är det något av det jag kände av igår. Eller så skrämde jag iväg bacillerna med lite bubbel. Bra skit med bubbel alltså.

Du, vi hörs senare. Ska ta med mig kameran under dagen. Ha en fin lördag nu! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skåningen
Skåningen
8 years ago

Jag bakar ”typ” aldrig men ditt olivbröd måste jag testa.
Önskar jag hade en ”bagerska” i min närhet….
Ha en lovly helg … det ska jag ha med bl.a. barnbarn´s kalas.
En har fyllt 10 och en fyllt 7…han som fyllt 7 är stoltast :-))
Hälsningar Skåneland.

Skåningen
Skåningen
8 years ago

Jag bakar ”typ” aldrig men ditt olivbröd måste jag testa.
Önskar jag hade en ”bagerska” i min närhet….
Ha en lovly helg … det ska jag ha med bl.a. barnbarn´s kalas.
En har fyllt 10 och en fyllt 7…han som fyllt 7 är stoltast :-))
Hälsningar Skåneland.

Nästa inlägg

Långpannebröd med oliver, ost och parmesan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x