Godmorgon Vasaloppssöndag

Oj, vad jag har sovit inatt. Blev en långkörare faktiskt. Vaknade till lite vid röstningen i andra chansen men somnade om. Tony hade seriemaraton inatt så han låg och kollade en serie till kl 4 i morse. Haha, jag snarkade bredvid, kan vara det bästa jag vet. 🙂 Han är inte klok, ”Du är inte klok Madicken” som jag brukar säga. Så han får sova idag….

Själv sitter jag laddad vid TV:n, snart är det Vasaloppsstart nämligen. Det måste man ju se. 🙂 Har dock inte hunnit fixa frulle men bara jag får se starten så kan jag fixa det sen. 🙂

IMG_7191

Där gick starten! 🙂

IMG_7129 IMG_7131

Igår var vi ju ute hos Tonys mamma och pappa och grillade korv. Till korven bakade jag pinnbröd för första gången. Har aldrig testat att baka det tidigare så det var riktigt kul. Busenkelt är det dessutom. Du ska få recept och tillvägagångssätt sen.

IMG_7142 grilla_pinnbröd IMG_7151 grilla_pinnbröd grilla_pinnbröd

Vi stod ute och grillade dessa bröd. Det blev så vackert på nåt sätt.

IMG_7174Mollys (Milos kusin) lilla snutte-kanin hade gått sönder i öronen. Hon hade varit så bekymrad över det på morgonen så vi lagade den.

IMG_7180

Hon stod och inspekterade hela tiden medan jag sydde. Sen blev hon i alla fall så himla glad när den var lagad och klar. Sötfis!

Nähä, nu är det dags för frukost här. Jag blev så sur nyss för jag försöker lära mig att redigera bilder i ett program men det går åt skogen. Nu ger jag i alla fall upp, har hållit på i en timma…orkar inte mer. Mitt tålamod tryter med sånt där alltså.

Vi hörs sen igen! ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Frulle när det är som bäst!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x