Målning de luxe

Hej i stugan! 

Måndagen är till ända, sätter mig ner för första gången sen jag kom hem. Har mitt sista ”jobb” kvar att göra och det är ju såklart att kika in här till dig. Den här måndagen swishade verkligen bara förbi. Skönt när måndagen bara far fram.

Jaha, imorgon ska jag till storstaden och hälsa på lite. Jag har nämligen ett möte i Sthlm och passar på att klämma in lite fika också. Imorgon ska jag nämligen skiva på ett avtal som har med min blogg att göra. I maj kommer jag återigen att bli min egen igen. Nu har jag varit hos AFF i snart ett år och jag känner att jag vill återgå till mitt eget. Det känns mer rätt för mig, jag kommer dessutom att ha riktiga proffs som sköter min blogg så jag kommer inte behöva ha ont i magen över hur bloggen funkar osv. Det var ju något som var så jobbigt med att ha en egen portal sist. Men som sagt, nu sköter proffsen sidan och jag gör det jag kan – skriva till dig.  SÅÅÅ SKÖNT!

IMG_7242

Jag har målat i eftermiddag. Målade en tavla igår också så det går framåt. Måste börja beta av målningarna nu så att jag får ihop några till visningen i påsk. Jag är bara så sjukt kritisk mot mig själv just nu. Ska ta några djupa andetag bara och låta penseln gå, inte fundera så mycket. Det är när jag börjar fundera och klura som jag börjar tveka och staka mig. Jag måste bara fortsätta måla med flyt, det brukar vara det allra bästa för mig.

IMG_7245

Medan jag målade så målade även Milo. Han skulle måla en fotbollsspelare. Han fick använda mina färger och tyckte det var riktigt spännande, å gissa om fotbollsspelaren blev snyyyyyygg?!?

IMG_7246 IMG_7258

Jamen så snyyyyyyyyggg! Har ni sett?! Det här mina damer och herrar, det här är Ronaldo! Brun hud och allt. Den randiga svart röda tröjan också…. FETT FIN ju!

Jaha, nu börjar jag gäspa mina käkar och ur led här. Tröttmössa med ICA kassar under ögonen. Kanske ska jag gå och sova i tid så jag sopar ihop dessa kassar en smula? Ha nu en fin kväll nu.

Kram Nina ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aa
aa
8 years ago

Milos tavla blev jättesnygg, tycker den skulle passa i en svart ram. =)

aa
aa
8 years ago

Milos tavla blev jättesnygg, tycker den skulle passa i en svart ram. =)

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

God morgon!
Så härliga dina tavlor är, du är grym:-)
Låter spännande med egen bloggportal igen och så skönt att ha proff som kan sköta det tekniska!

Dags för mig att tuffa iväg till jobbet…
Ha en fin dag <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Tack snälla du! ♥ Ha en fin dag på jobbet! KRAM

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

God morgon!
Så härliga dina tavlor är, du är grym:-)
Låter spännande med egen bloggportal igen och så skönt att ha proff som kan sköta det tekniska!

Dags för mig att tuffa iväg till jobbet…
Ha en fin dag <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Tack snälla du! ♥ Ha en fin dag på jobbet! KRAM

Majan
Majan
8 years ago

Vad är den stora skillnaden fördel / nackdel att vara sin egen eller tillhöra en portal när det gäller bloggandet nu när du har gjort båda delarna?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Majan
8 years ago

Man tjänar bättre på att vara sin egen. Dessutom är man mer fri att göra som man vill…. de är nog den största skillnaden. 🙂

Majan
Majan
8 years ago

Vad är den stora skillnaden fördel / nackdel att vara sin egen eller tillhöra en portal när det gäller bloggandet nu när du har gjort båda delarna?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Majan
8 years ago

Man tjänar bättre på att vara sin egen. Dessutom är man mer fri att göra som man vill…. de är nog den största skillnaden. 🙂

Nästa inlägg

Kladdkaka med dumle och krispigt chokladtäcke

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x