Måndagmorgon!

Godmorgon Måndag!

Jag har ICA kassar under ögonen idag, tröttmössa som vaknade alldeles för tidigt. Snark! Well well, det blir till att gå och lägga sig med Milo ikväll. 🙂 Han är by the way hemma från skolan idag, han är förkyld som en gammal raggarbil och behövde vila.

IMG_7226 Senast överförda106

Min blender är äntligen hemma igen, ni minns kanske att jag berättade att Elliot lånade den och att den försvann i några månader. Men så igår fick han äntligen hem den. Trist nog gapar vårt kylskåp rätt tomt på smoothie ingredienser just nu så det fick bli det jag hittade. Naturell yoghurt, frysta blåbär, honung och havregryn. Det dög fint det med faktiskt.

blender kitchen aid

Men hur söt? Jag har en OBH Nordica blender, inget fel på den alls förutom att jag tröttnat lite på färgen. Om man nu får vara så ”i-landsproblemig”? I varje fall tyckte jag den här skönheten från Kitchen Aid var sååå söt. Frågan är hur snabbt man ledsnar på rosa? Kan man ens trötta på rosa tänker jag? 😉 Här hittar du den. (Det var kampanj på den nu, nästan 1000 kr billigare än vanligt!)

smeg blender

Den här var ju nästan ännu finare?! Åååååh….. vill ha! Här finns den.

rosa kök 4 rosa kök 3

När vi ändå är inne på rosa, en rosa SMEG kyl. En kompis till mig har det hemma och det är såååååå snyggt! En annan kompis har en cremefärgad SMEG kyl, det är också sååå fint. Åh! För att inte snacka om alla detaljer till. Det är säkert super opraktiskt och skitdrygt och litet, men fifan vilken höjdare i köket. Det måste lyfta ett helt kök tänker jag….eller tycker jag.

Ja det var lite av varje det. Nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs igen lite senare. Ha en fin måndag! ♥

(adlink)
2
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Go’ morron! 🙂
Jag är så torkad på idéer hur man gör smoothies. Snälla snälla kan du ge recept på vad man har i och hur mycket? Skulle vara kul å testa!

Tack för inlägg ändå fastän Ica påsarna hänger med ;). Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Absolut kan jag det! Det kommer under veckan, ska sätta ihop nåt bra inlägg om det. ♥ KRAM

Helena
Helena
8 years ago

Go’ morron! 🙂
Jag är så torkad på idéer hur man gör smoothies. Snälla snälla kan du ge recept på vad man har i och hur mycket? Skulle vara kul å testa!

Tack för inlägg ändå fastän Ica påsarna hänger med ;). Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Absolut kan jag det! Det kommer under veckan, ska sätta ihop nåt bra inlägg om det. ♥ KRAM

Mia
Mia
8 years ago

Åå allt från smeg är ju så fint! Dock är jag inte så rosa av mig 😉 men kanske turkost om man nu ska våga sig på nån färg 😀 Hoppas du får en riktigt härlig måndag!

O du.. strunta i ica-kassarna utanpå tänk istället på hur fantastisk du är inuti!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Vad gullig du är fina du! ♥ Alltid så rar…

Stor kram till dig!

Mia
Mia
8 years ago

Åå allt från smeg är ju så fint! Dock är jag inte så rosa av mig 😉 men kanske turkost om man nu ska våga sig på nån färg 😀 Hoppas du får en riktigt härlig måndag!

O du.. strunta i ica-kassarna utanpå tänk istället på hur fantastisk du är inuti!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Vad gullig du är fina du! ♥ Alltid så rar…

Stor kram till dig!

Kina
Kina
8 years ago

Så fin kyl. Men kan tänka mej den i turkos. Du är inte ensam med dina Ica kassar under ögonen idag , jag har oxå Ica kassar under ögonen. Då är vi två. Ha en bra måndag.

Kina
Kina
8 years ago

Så fin kyl. Men kan tänka mej den i turkos. Du är inte ensam med dina Ica kassar under ögonen idag , jag har oxå Ica kassar under ögonen. Då är vi två. Ha en bra måndag.

Kina
Kina
8 years ago

PS inte har du haft granskning av kommentarerna tidigare?

Kina
Kina
8 years ago

PS inte har du haft granskning av kommentarerna tidigare?

S.u
S.u
8 years ago

Hej! Funderade länge på det från smeg men tyckte det var lite väl dyrt, elon tipsade om ett annat liknande märke som låg mellan Smeg o ett vanligt i rostfritt. Märket heter Gorenje, jag slog till på ett svart!
Godnatt!

S.u
S.u
8 years ago

Hej! Funderade länge på det från smeg men tyckte det var lite väl dyrt, elon tipsade om ett annat liknande märke som låg mellan Smeg o ett vanligt i rostfritt. Märket heter Gorenje, jag slog till på ett svart!
Godnatt!

Nästa inlägg

Pyroman Nina

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x