Omelett med fetaost

Måste tipsa dig om en god omelett. Det är faktiskt en rätt underskattad ”Maträtt”. Alltså, såhär…. Den passar som frukost, men också som ett mellanmål eller en lättare lunch. Hur många rätter kan funka i så många avseenden? En omelett kan man också variera i alla oändlighet! Här ska du få recept på min favoritomelett som jag svänger ihop på bara några minuter.

OBS: Måste påminna dig om att min bloggsida även finns på FACEBOOK, följ även där. Där matar jag mycket recept på både mat men också bakning. Sen uppdaterar jag också där när jag uppdaterat bloggen. HÄR hittar du den sidan. 

omelett

Ingredienser:

3 ägg
2 msk mjölk
0,5 dl riven ost
1 tsk smör
Salt, peppar

Fyllning

Körsbärstomater
Rödlök
Fetaost
Persilja

Gör så här

Dela körsbärstomaterna på mitten. Smula fetaosten om det är en hel. Sliva rödlöken. Vispa ihop ägg, mjölk, riven ost, salt och peppar. Smält smör i stekpannan och häll i äggblandningen. Häll på tomaterna, löken och fetaosten. Stek smeten och rör så att allt stelnar men fortfarande har en något krämig yta. Du behöver inte vända omeletten utan kan bara vika ihop den strax innan du tar ur den ur pannan. Avslutningsvis kan man även garnera med lite klippt färsk persilja. MUMS!

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Måndagmorgon!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x