Mötesdag

 Godmorgon! 

Tisdag och mötesdag i Sthlm. Har en hel del jag ska hinna göra innan jag far iväg, vill dock hinna med att hälsa på min fina man på vägen. Kanske får vi ihop en liten lunchdejt, det vore ju trevligt? Händer ju faktiskt inte alltför ofta längre. Vi som i stort sett åt lunch ihop varje dag förr.

Min lilla fis och jag på väg till skolan denna morgon. Han är fortfarande förkyld men mycket bättre så idag fick han åka till skolan. Vi hann med både fotbollssnack, sommarplanering och mys denna morgon. Det är mycket funderingar i en sjuårings huvud, så kan jag ju säga. ♥

Mina fransar sjunger verkligen på sista versen nu. Har verkligen inte fått in ny tid i schemat även om jag verkligen hade behövt. Får se om jag hinner på dom innan alla trillar av?

Jaha, nu måste jag fortsätta jobba här. Önskar dig en fin dag. Vi hörs senare igen! ♥

19
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Målning de luxe

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x