Första trappnjutningen!

Hejsan svejsan!

Inne och säger hej till dig. Dagen har varit väldigt lugn och väldigt ensam. Kravlade mig iväg till kl 13.30 och hämtade hem Milo då han slutade i skolan.

IMG_7303 IMG_7304 IMG_7307

Eftersom jag har så dålig ork för tillfället så blev det perfekt att laga en snabblunch till mig själv. Busenkelt och vansinnigt gott. Jag steker bara två ägg, skivar över ett par skivor ost, krydda med torkade örter. Jag kryddade med basilika och timjan. Stek på en sida, vik ihop och lägg upp. Till det drack jag ett stort glas vatten.

Jag satte mig faktiskt på trappen. Klädde på mig, tog fram en tjock filt och bara satte mig på trappan och njöt av solen som gassade mig rakt i ansiktet.

IMG_7306

Mitt stackars bleka fejs måste ha fått en chock av solen som gassade i mitt ansikte. Tyvärr så försvann solen redan efter några minuter men det var väldigt skönt att bara sitta och njuta. Jag tror jag att jag ska köpa nå fina dynor att lägga på varje trappsteg, alltså in mot huset. Sådär så man kan sitta på varje trappsteg och njuta av vårsolen.

stolsdynor

Hittade en hel hög på Ellos. Dessa dynor kan du köpa i små paket.

Jag tänker att de kan ligga i en sån där härlig hög högst upp i trappen, så kan man plocka en dyna om man känner för att sätta sig. Jag kan t ex aldrig sätta mig på en kall strentrapp utan att få ont i ryggen eller magen efteråt (säkert lite tantvarning på det också). Därför är det ju helt perfekt med en härlig hög av vackra dynor på trappen.

Åhhhhhhhh vad jag längtar till våren hörni! Det bara värker av längtan i min kropp. Bara att ta en kopp kaffe och sätta sig mot husväggen och njuta av fåglarna som kvittrar och höra Milo lajja utanför. Längtar utav bara attan. Men jag tror faktiskt inte att jag är ensam. 🙂

Får se om vi hörs mer ikväll, beror på hur trött jag hinner att bli. 🙂 Imorgon är det redan torsdag, hur snabbt kan en vecka gå egentligen?

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Ja, exakt så får jag! Fast den här gången låg jag och sov på ett iskallt badrumsgolv pga kräksjuka, och nu har jag SÅ ont i ryggen. Har du någon huskur??? Drack en liter tranbärsjuice igår, blev bättre, men inte helt bra. Nåt mer tips innan jag pallrar mig iväg till dr för antibiotika till de stackars misshandlade njurarna?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Det enda som hjälper mig då är värme! Typ ett jättevarmt bad eller en bastu. Har du testat det?

Marie
Marie
8 years ago

Ja, exakt så får jag! Fast den här gången låg jag och sov på ett iskallt badrumsgolv pga kräksjuka, och nu har jag SÅ ont i ryggen. Har du någon huskur??? Drack en liter tranbärsjuice igår, blev bättre, men inte helt bra. Nåt mer tips innan jag pallrar mig iväg till dr för antibiotika till de stackars misshandlade njurarna?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Det enda som hjälper mig då är värme! Typ ett jättevarmt bad eller en bastu. Har du testat det?

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

MMMMmm det lät underbart smaskigt

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

MMMMmm det lät underbart smaskigt

Nästa inlägg

Bra mellanmål

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x