Ägget på trappan!

Go`kväll i stugorna!

Jag har just smällt i mig en tredjedels pizza, raaap!

IMG_7386

Såhär ser det ut när jag äter pizza. Alltid i kartongen, alla tallrikar är för små så det är ingen idé. I ett hörn har jag pizzasallad, i ett hörn ska det vara bearnaisesås. Sedan ska det vara ost, ananas och banan på. Inte skinka men det blev lite fel. Sedan äter jag aldrig kanterna, de lägger jag prydligt högst upp. Haha…..

IMG_7368

IMG_7370

Idag efter jag var och hämtade Milo satte jag mig med en kopp kaffe och åt ett till sånt där ”rispuffsägg”. Dom är sååå goda så jag kan knappt sluta…. Idag är det fredag så då har jag gått all in. 😉

IMG_7373

Milo kom och höll mig sällskap med att äta mellis på trappan. Han gjorde återigen sin egen macka. På fredag, lördagar får man Nutella på mackan hemma hos oss. Gissa om han var laddad för en Nutellamacka idag? 🙂

IMG_7371

Eeeeh, det känns lite trött här på bordet va?

ljung 2

Annat var det när jag precis hade fixat det. Då såg det ut såhär? Det var i höstas det. Well well, såg på Instagram att någon planterat penséer i sina krukor så då blev ju jag också supertaggad. 🙂 Vi får se när jag får ärslet ur bara?

IMG_7378

Sedan var det dags att sätta sig tillrätta för att kolla Milo när han skulle hoppa studsmatta.

IMG_7376 IMG_7377

Ja oj, de takterna satt ju i kan man säga. Det gjordes volter både på tvären och på bredden. Hade jag gjort det där så hade jag förmodligen legat kvar i studsmattan fortfarande.

Nä, nu ska jag fortsätta kolla klart på Postkodlotteriet. Vi kollar alltid på det, vi tycker båda om och sitta och gissa. Det finns ju t.o.m en app, fasen… det hade jag ju glömt. Då kan man sitta och spela själv också och gissa. Ska leta fram den där appen och ladda ned den igen tror jag.

Imorgon är det bakmässan! Wioooooo…. ha en fin fredagkväll nu finisar! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pezze
pezze
8 years ago

hihih.. gillar oxå o lämna pizzakanter…
o när jag beställer t.ex marinara som innehåller tonfisk,kräftstjärtor o musslor… då ber jag alltid om en burk mild sås som jag kan doppa pizzabiten i..
gööttt..
men annars e min favorit
maria special som innehåller kyckling,ananas o banan med mildsås på..gööööötttttt… 😀

pezze
pezze
8 years ago

hihih.. gillar oxå o lämna pizzakanter…
o när jag beställer t.ex marinara som innehåller tonfisk,kräftstjärtor o musslor… då ber jag alltid om en burk mild sås som jag kan doppa pizzabiten i..
gööttt..
men annars e min favorit
maria special som innehåller kyckling,ananas o banan med mildsås på..gööööötttttt… 😀

Nästa inlägg

Påskgodis ägg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x