Ska börja tjuvträna tammetusan….

Hohoooo i stugorna!

Är ni här tro? ”I can take it take it take it nooo mooooore”…… Jag har just suttit och tittat på en audition gjord av en Britta Spjut (Britney Spears) kopia. Du ska få se den på slutet, jag tappade nog hakan lite jag. 🙂

Jaha, vad har hänt här hemma då? Jag har tagit det ganska så lugnt faktiskt. Vilat….men sen har jag gjort om lite på min rullvagn i köket. Plockat lite och jobbat lite vid datorn. Lite fix och don måste man få hålla på med när man är hemma. Hur skulle det gå annars??? 🙂

IMG_7576

Såhär glad blev minigrisen när vi skulle spela en match på FIFA idag när vi kom hem efter skolan. Jag fick spö med 3-0, jag suger. Ska börja tjuvträna och chocka honom med att vara riktigt grym tror jag. Fifan,  jag spelar dessutom för sällan för att lära mig. Får liksom börja om från början varje gång. Lagom till jag hittar knappen man ska skjuta på är matchen slut. HAHAAHA! 😀

IMG_7577 IMG_7578

Så glad att jag fick det på bild. 🙂 När ens 17 åring står och dammsuger med lillebrors hörlurar på sig så är det en fröjd för ögat. Det händer inte ofta men när man lyckas så ska det tammetusan förevigas. 😉

Nu har han suttit här bredvid och kollat massa klipp på youtube. Det är så kul med ens ungar som lär en ett och annat och som sitter och visar såhär roliga små klipp och håller en mamma uppdaterad på lite kul saker. 🙂 Kolla bara på detta! Äsch, skitpiss…. nu går det inte att lägga upp den. SÅ trist, men om du vill skratta lite åt en lite toka till kvinna så kollar du HÄR. 

träningsresa

Jag avslutar inlägget med att tipsa dig om My:s tävling som pågår nu. Du kan vinna en träningsresa till Portugal. Tävlingsinlägget hittar du HÄR.

Kollar du på Farmen?! Jag sitter och slår ett getöga på det just nu, det börjar närma sig finalen. Har faktiskt hängt med hyfsat i år. Spännande verkligen, vi får se vem som vinner? Fifasen, hade man klarat att vara på farmen tro? Mjölka kossor, slakta en gris, äta suspekt gröt till frukost, ligga i 1800 talssängar och hålla på med intriger och rävspel. Nä det vettitusan alltså? Jag skulle längta hem till Tony och barnen också så att jag typ smällde av, om nån skulle sätta en ”kniv i ryggen” på mig så skulle jag bli så sårad och aldrig glömma besvikelsen. Jag skulle springa hem i mina gummistövlar och gråta hela vägen typ. Tur det finns andra som vill vara med så vi får lite underhållning såhär på kvällskvisten.  🙂 Nu Bygglov! 🙂 Tv-råttan här.

Ha en fin kväll fina du! Imorgon är det mitten på veckan redan. Känner för att göra nåt riktigt gott imorgon, fira lillelördag typ. Får se om jag får ihop nåt härligt.

Kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Haha, jag sitter och och ser Farmen ungefär som du och nej, jag skulle inte heller klara det. Jag säger som du, tur det finns dom som vill och jag håller på Lina, hon verkar klara det mesta på farmen.

//Ann-Marie

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Haha, jag sitter och och ser Farmen ungefär som du och nej, jag skulle inte heller klara det. Jag säger som du, tur det finns dom som vill och jag håller på Lina, hon verkar klara det mesta på farmen.

//Ann-Marie

Nästa inlägg

Panzanella – Italiensk Brödsallad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x