Ljusstakar i mässing

Godmorgon!

Ja, knappast bättre i min förkylning hörni. Tvärtom, ännu mer förkyld nu faktiskt. Men det har inte jag tid att sitta och deppa över nu, det är ju som det är med det.  Verkar bara vara seeeeeegt, men hellre nu än när vi har utställning i Ystad. Så kan man ju säga. Apropå det så ska jag måla idag igen. Känner mig riktigt laddad FAST jag är helt sänkt av min förkylning. Verkar vara bra att måla när man är lite under isen upplever jag.

IMG_7539

Dagens outfit! 😀 Inte så mycket finfredag över det här inte, haha…..

Ljusstakar Ljusstakar1 IMG_7552

Jag sprayade i alla fall mina IKEA ljusstakar i guld häromdagen. Blev sååå mycket finare så faktiskt än i silver. Har ju totalt fallit för mässing i inredning. Även om jag haft det länge nu så fortsätter jag att tycka om det. Det är så varmt på nåt sätt. Passar så bra i inredning. Nu tog dock min sprayburk slut så nu måste jag köpa en ny.

Jaha, nähä…. nu ska jag plocka fram mina färger och börja måla. Vi hörs såklart under dagen. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
Skatan
8 years ago

åå vad jag hade önskat att man hade kunnat bifoga bilder i kommentarsfältet.. Men jag får väl skriva ner citatet som jag tycker passar som en smäck.. men tanke på fredagsfin .
( du kanske har sett den tidigare )

” My Friday was going great
until someone told me it was
Tuesday”

Skatan
Skatan
8 years ago

åå vad jag hade önskat att man hade kunnat bifoga bilder i kommentarsfältet.. Men jag får väl skriva ner citatet som jag tycker passar som en smäck.. men tanke på fredagsfin .
( du kanske har sett den tidigare )

” My Friday was going great
until someone told me it was
Tuesday”

Susanne
Susanne
8 years ago

Krya på dig!
Hoppas du blir frisk snart!

Susanne
Susanne
8 years ago

Krya på dig!
Hoppas du blir frisk snart!

Emelie
Emelie
8 years ago

Vilken spray har du använt? ☺️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Emelie
8 years ago

Åh, vad hette den nudå? Den är köpt i en vanlig färgaffär i alla fall.

Emelie
Emelie
8 years ago

Vilken spray har du använt? ☺️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Emelie
8 years ago

Åh, vad hette den nudå? Den är köpt i en vanlig färgaffär i alla fall.

Nästa inlägg

När man får hjälp!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x