Busy day

Go`kväll min vän!

Mitt i Sveriges Mästerkock men jag bara måstes skriva till dig, inte för att det hänt något supersmashing men man måste ju säga hej liksom. 🙂 Jag som hade tänkt fixa massa mys åt oss ikväll men inte fasen hann jag det inte. Jag hann i alla fall baka och sen hann jag laga skinkpasta till familjen medan jag åt lax. Jag har i stort sett bara målat idag. Jag har snyggat till två tidigare tavlor, sen gjorde jag en helt ny också.

nina målar nina målar 2

Dagens målning blev en helt fyrkantig målning. Denna är 90 x 90 så den är ganska så stor. Jag har ett staffli men den här är så stor så jag föredrar att måla på köksbordet och såhär. 🙂

IMG_7639 IMG_7641 IMG_7643

Det blev ytterligare en Tutt-Lisa idag. Ni som följer mig på snapchat (ninahermansen)  fick se när den här skapades fram. Det gick ok idag, kände mig inspirerad och sugen på att måla så då kan man säga att det går bra. Idag kom det hem små flyers som vi ska dela ut. Jag bara några här uppe men det finns ju dom som åker ner till Ystad för att gå Konstrundan, den är ju faktiskt rätt käns så det är kul! Jag har lite drygt en vecka på mig så nu kommer mina dagar handla om att måla faktiskt. Nästa fredag tidigt på morgonen åker vi, då ska allt vara klart.

Min förkylning är sådär. Det är segt som fan men jag tror i alla fall att det är på väg åt rätt håll. Jag försöker kurera mig mellan bakning och målning. Har ni suttit ute och njutit idag? Det hann inte jag…. jag längtar dock till när det blir varmt på riktigt. Då ska jag stå ute. Vet ni vad jag gjorde idag???? Torkade min första tvätt ute…. det brukar innebära att man får börja äta allergitabletter, såg att alpollen exploderat nu, jag är dock allergisk mot gräspollen så det borde vara ett tag kvar. Typ midsommar….då brukar mitt börja ordentligt, innan det är det bara lite småfis-allergi. Hehe…

allergi

Såhär såg jag ut förra året. 😉

Nähä, nu ska jag titta ordentligt på sveriges mästerkock. Vem håller du på? Jag tycker han med mössan är duktig men har faktiskt ingen favorit ännu, gillar alla pånåt sätt. 🙂

Ha en fin kväll, kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
V
V
8 years ago

Wow, vad underbar tavla! Vilken talang du har! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  V
8 years ago

Gulle dig! TACK SNÄLLA! ♥

V
V
8 years ago

Wow, vad underbar tavla! Vilken talang du har! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  V
8 years ago

Gulle dig! TACK SNÄLLA! ♥

Ingrid
Ingrid
8 years ago

Jag kanske har missat det men jobbar du inte med att sälja kläder längre? Lycka till med tavlorna på utställningen.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ingrid
8 years ago

Har skrivit om det några ggr här på bloggen men det kan man ju missa.

Nä, jag är inte kvar som säljare på Love Forever, vi jobbar och samarbetar på andra sätt nu. Jag jobbade som säljare under införsäljningsperioden som var, sedan har Love Forever gjort lite nya strategier i företaget som funkar toppen!

Tack snälla, ja jag hoppas att det ska gå bra på på utställningen. Ser fram emot det verkligen. 🙂

Kram

Ingrid
Ingrid
8 years ago

Jag kanske har missat det men jobbar du inte med att sälja kläder längre? Lycka till med tavlorna på utställningen.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ingrid
8 years ago

Har skrivit om det några ggr här på bloggen men det kan man ju missa.

Nä, jag är inte kvar som säljare på Love Forever, vi jobbar och samarbetar på andra sätt nu. Jag jobbade som säljare under införsäljningsperioden som var, sedan har Love Forever gjort lite nya strategier i företaget som funkar toppen!

Tack snälla, ja jag hoppas att det ska gå bra på på utställningen. Ser fram emot det verkligen. 🙂

Kram

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Hejsan Jag har inte följt Sveriges Mästerkock. Jag ser på Gåsmamman, jag. Jag gillar den på många sätt.

Kram

Ann-Marie Löfberg
8 years ago

Hejsan Jag har inte följt Sveriges Mästerkock. Jag ser på Gåsmamman, jag. Jag gillar den på många sätt.

Kram

Nästa inlägg

Påskbrownie

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x