ANNONS

VECKOMATSEDEL

/

VECKANS MATSEDEL

Denna veckan blir ju lite annorlunda mot de andra då det är påsk. Här ska jag bjuda på en veckomatsedel som gäller för de vanliga dagarna, sen ska jag också bjuda på ett gottigt tips till påskens firanden.

Måndag:

Köttfärspaj

Tisdag:

Fetaost och solrosfröbakad lax med persiljesås

Onsdag:

Rosépepparkyckling med pasta

Skärtorsdag:

IMG_7797
IMG_7796

Nachotallrik med kyckling, 4 port:

4 små kycklingfiléer eller 2 stora
1 påse tacokrydda eller så gör du egen, recept HÄR
nachoschips
majs
gurka
lök
gräddfil
tacosås
4 dl riven ost

Gör såhär:

Dela kycklingen i småbitar. Stek den rumtom. Krydda, häll på ca 2 d vatten. Låt puttra ihop ordentligt. Under tiden som kycklingen puttrar så hackar du gurka och lök. Plocka fram resten av ingredienserna. Lägg ut nochoschipsen på tallrikar. Lägg på kycklingen och den rivna osten (1 dl till varje tallrik). Ställ in i mikron i ca 1-1½ minut per tallrik. Ha sedan på grönsakerna, klicka på gräddfil och tacosås. KLART!

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00