Rocka sockorna, slappardag och målningar….

Rockar ni sockorna idag?

Det gör jag….

IMG_7860

Ja men godmorgon! Idag rockar vi sockorna för att olika är bra. Den internationella Downs Syndrom dagen idag alltså.

Igår var en riktig slappardag. Jag tror att jag tillbringade den mesta tiden i soffan faktiskt. Var på riktigt lathumör och orkade inte riktigt ta mig för nånting alls. Men ibland är det ok med sådana dagar också, det ska man komma ihåg. Inte ha dålligt samvete för att man unnar sig slapp en hel dag.

IMG_7852

Jag kollade reprisen av Lets Dance då jag somnade ifrån den i fredags. Lite synd att Eva Fröling åkte ur, hon har sån härlig personlighet och jag hade gärna sett mer av henne!

IMG_7855 IMG_7856 IMG_7857

Den här sötisen höll sig som vanligt i närheten av mig. Han har dock börjat sova hos Milo, vid hans fotända. Där får han ligga ifred. Han ligger faktiskt bredvid mig nu också, där jag är…..är oftast han. Han är lite som mitt fjärde barn. 🙂

IMG_7863

Aaaaah…… min härliga bukett. Någon har börjat sloka så jag tror jag ska snitta om dom idag.

IMG_7864 IMG_7865

Här är de flesta tavlor som ska fraktas till Ystad på fredag morgon. Den här ovan är min senaste målning. Ska hinna måla någon till under veckan här, dock så ska denna veckan handla mycket om bakning faktiskt. Thedde fyller 20 år på onsdag så det är en stor dag på gång i familjen. Min lilla tuss blir stor på riktigt känns det som.

Nu ska jag snart åka och lämna Milo på skolan, Elliot är duktig och går till skolan faktiskt så jag behöver inte skjutsa honom. Själv ska jag efter 1 veckas förkylning faktiskt gå ut och gå en lugn promenad efter lämning. Fortfarande lite förkyld men nu ska det väck tänkte jag.

Ha en fin måndag nu, och du……i helgen är den härliga påsken här. Det största tecknet på att våren anlänt. 🙂

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x