Piss-skit

 

Godmorgon!

Inne snabbt för att säga hej. Fattar inte varför jag stressar idag men jag antar att det är för att man har en tid att passa i Sthlm och att det snöar ute. Piss-skit-helvetes-fan. Så, då fick jag ur det ur systemet. Man vet inte hur vägarna är eller om det bildas köer och skit, därav stressen. Sen var det ju inte tjolahopp tjolahej att vakna upp till det här idag, våren har lite uppförsbacke kan man säga.

 

Varje år känns det som man hinner bli lite sur på våren innan den spricker ut fullständigt. Förlåt våren, antar att vi längtar ihjäl oss bara. ❤️

Om nån timma drar jag till Sthlm och spelar in podcast. Vi hörs av sen.

Ha en fin dag. Stor kram! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Så fin du är!
Förstår din oro kring trafiken men så stora vägar brukar det väl knappt märkas på när det inte kommit mer snö än så? Dessutom så ska du ju ner till söder om några dagar o här finns då ingen snö 😉 bara barmark o massa fågelkvitter! Hoppas det går bra med podcasten, ser fram emot att få lyssna på den!
Ha en härlig dag och va rädd om dig!

Kram

Mia
Mia
8 years ago

Så fin du är!
Förstår din oro kring trafiken men så stora vägar brukar det väl knappt märkas på när det inte kommit mer snö än så? Dessutom så ska du ju ner till söder om några dagar o här finns då ingen snö 😉 bara barmark o massa fågelkvitter! Hoppas det går bra med podcasten, ser fram emot att få lyssna på den!
Ha en härlig dag och va rädd om dig!

Kram

Nästa inlägg

Nyttig NUTELLA – ”Fusknutella”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x