Thedde 20 år!

Det var det konstigaste….

…..jag som bloggade i morse och kommer in här nu och ser att det är tomt sen igår kväll. Vad tusan har hänt? Vart i cybern har jag skickat ut det inlägget kan man ju börja fundera på? 🙂 Ojoj, måste undersöka var det tagit vägen?! 🙂

thedde student thedde 20 år

thedde 20 år 2

Min förstfödde pojk, storebrorsan i familjen fyller äntligen 20 år! Jag kan tänka mig att Systembolaget får sig ett besök idag. Det är ju sen gammalt det där. Vår fina pojke är vuxen på riktigt känns det som. Jag minns själv att jag tyckte jag var så stor när jag fyllde 20. Kände mig nästan ”gammal”. Haha……ja, det är ju inte klokt. Tänk om man visste det man vet idag….då när man var 20. Då hade man nog tänkt lite annorlunda kring det där med gammal. 🙂

Vår fina Thedde har vuxit sig till en ansvarsfull man. Han står inte längre med en fot i barndomen. Numera är han inte längre tonåring och vuxenlivet kan börja på allvar. Minsta lillebrorsan  ser upp till sin storebror enormt mycket. Thedde är duktig på att hitta på saker med sin lillebror mellan varven. Nu senast fick han ju följa med till Kokpunkten badet. Jag myser långt in i hjärtat när han kommer hem och ser sin lillebror, hur de kramas länge och berättar att de älskar varandra. Önskar så att de får ha den fina kontakten för resten av livet.

Ikväll har vi lite kalas här hemma. Inget fancy, det är Thedde som fått säga hur han vill ha det. Han vill inte ha nåt fancy. Enkelt och bara fika sa han. Okeeejrå, även om morsan gärna hade slagit till på stora trumman. 🙂 Han ska ju ha fest med polarna sen och jag antar att det känns lite roligare att planera när man är 20 bast. Men presenterna vill han nog inte vara utan….hehehe….

Men du, nu måste jag fortsätta baka här. Vi hörs snart igen! Har ett par recept som jag ska presentera för dig. Ikväll ska jag visa dig bilder ifrån vårt kalas såklart. ♥

14
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Podcast, avslutning och rädslor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x