Kalaset

Vår pojke är 20 år!

Han fick en sån fin gåva från sin farmor och farfar. Med den gåvan följde också ett fotoalbum med från när han var nyfödd och framåt. Vi tittade i den allihop. Skrattade och mindes tillbaka. Jag bara ÄLSKAR gamla fotoalbum.

IMG_7977 IMG_7980 IMG_7981 IMG_7987

ÄLSKAR verkligen gamla foton. ♥

IMG_8000 IMG_8002

1:a bilden är från BB. Han är alldeles ny…. jag svävade på rosa moln. Jag var så otroligt förälskad i min lilla bebis och kunde knappt fatta hur underbart det var att bli mamma. Att älska en annan varelse så starkt, det var otroligt stort för mig. Jag var golvad av kärlek. ♥

IMG_8003

Här är första bilden på när han träffar sin lillebror för första gången. Den här bilden går rakt in i hjärtat. Jag grät som ett litet barn när han satt där och var alldeles förundrad över sin lillebror. ♥

IMG_8005En underbar bild på min lilla pojke. Midsommarfirande på Bryggholmen. Den traditionella färden i björkpyntade traktorvagnen på väg till dansbanan och dansen kring midsommarstången. Man ser Elliot i bakgrunden också. Det här lilla albumet var minst lika roligt att få för mamman i familjen kan jag säga. ♥

IMG_7990 IMG_7997

Vi kollade in mina tavlor som stod på rad.

IMG_7999

Gubbhörnan! 🙂

IMG_7944 IMG_7956

Lite av bakverken. Allt fika var bkat efter vad Thedde tycker om. Han gillar cheesecake, sockerkaka och choklad. Så det var efter det vi bakade…. Recept på härligheterna kommer sen.

Nu ska jag försöka lägga mig tillrätta en liten stund. Jag halvligger nu och det är rätt jobbigt för nacken känner jag. Tony skulle hämta mig för lunch sen, vi ska göra lite ärenden innan vi far iväg och han tvingar mig att röra mig. Det MÅSTE man när man har ryggskott, annars blir man inte bättre. Rörlighet är A och O för ryggskott. Jag blir alltid bättre snabbare om jag gör mina övningar och rör mig….

Vi hörs snart igen! ♥

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När det inte blir som man tänkt….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x