ANNONS

Lite kaos!

/

Hallihallå denna skärtorsdag!

Firar ni redan påsk? Här hemma är det ett smärre kaos. Det är mycket att fixa med innan vi åker imorn bitti. Nu har jag dock gett upp, jag är för trött och sliten i ryggen. Tänkte att jag tidig kväll, vaknar ju ändå så tidigt så då kan jag ta resten imorgon bitti.

 

Tony var tapper och fick med mig ut på lunch. Det var skönt att komma ut lite.

 

Eftersom jag inte fått till nya fransar ännu fick jag lösa det med några lösfrallor istället. Såna med bara några på, tycker dom är grymma att fylla ut med. Vi har en ny parfym/sminkaffär som öppnade igår här i vår lilla småstad. Superfint och bra! Perfekt att inhandla sånt här på tex.

 

Sedan drog vidare för att handla påskägg till Milo. Han ska få en skattkarta för att hitta äggen på påskafton. Farmor och farfar kommer fixa. Han längtar och ser fram emot att vara där nu när vi är bortresta. Det känns som om jag kommer sakna ihjäl mig….jag är inte bra på att vara ifrån barnen, har aldrig varit. Men ska försöka njuta av min man, det häftiga med min första utställning och fantastiska Ystad Saltsjöbad som vi ska bo på.

 


  

  

Såhär såg det ut sist vi bodde där. Så fantastiskt vackert. Att bara vakna på morgonen och ha den här vyn från balkongen på vårt rum var helt fööööör mycket. Att Sverige har så vackra platser, vilken ynnest att jag bor i det här vackra landet.

Nu ska jag pussa Milo godnatt här. Ni hänger givetvis med på vår resa också. Jag finns på Snapchat där jag kommer lägga upp lite klipp och bilder också, ninahermansen heter jag där…..

Fin kväll till dig! ❤️

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00